Horoskopen för vecka 18 i maj 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 18 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 18 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)


Psst..! Här kan du tjuvkika på nästa veckas horoskop redan nu.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Du mår som bäst när det händer grejer, när du har planer och saker du kan gå all in i kära Vädur. Den här veckan ser ut att kunna bli en hel del fokus på ditt hem. Kanske en mindre renovering, flytta möbler, göra om på något sätt. Gör upp delmål och belöna dig själv när du kommit en bit. Att ge dig cred och också chilla är viktigt.

Ditt flow: Hitta balans!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Horoskopet visar tydligt att det rör på sig hos dig kära Oxe. Utmaningar kring nya möten, sökande eftersom inspiration och kanske måste du pyssla ihop en kortare resa. Se till att det du lägger energi på är i linje med vad du vill och det som driver dig. Detta är en underbar vecka för att lägga fokus på dig själv och på allt det du uppskattar.

Ditt flow: Du är eftertraktad!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Stjärnorna levererar både kloka insikter och handlingskraft den här veckan kära Tvilling. Det finns saker som du inte kan bortse ifrån, som måste göras. Dela upp det tydligt för dig själv, då jobbar du på som bäst. Håll ett avslappnat schema och rikta din energi inåt, på att connecta, reflektera och få egentid helt enkelt.

Ditt flow: All din fantasi!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan tittar du efter green light att köra på men flest fördelar får du av balans kära Kräfta. Med krigaren Mars i ditt tecken vill du så klart dra iväg, men du ska också hålla, över tid. Roliga projekt kan poppa upp, ditt jobb blir att sålla och känna efter; vad är värt något för mig? Händelserikt och engagerat.

Ditt flow: Dina vänner!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Nu händer mycket för dig i ditt undermedvetna och det kan skapa en inre stress kära Lejon. Särskilt om du upplever att du pressar dig själv för hårt ibland. Va lyhörd för dina verkliga behov och avsett en stund varje dag till att relaxa eller göra det du mår bra av. Dina drömmar kan ge dig en del insikter.

Ditt flow: Inflytande!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

I situationer där du ska samarbeta kan det dra åt olika håll kära Jungfru. Du vill inte trampa någon på tårna men du utmanas nu till att stå upp för dig själv och stå för dina åsikter. Du kan även skapa band med människor som har en annan livssyn och det kan bli riktigt intressant. Ge saker en chans och ha en öppen attityd.

Ditt flow: Lärdomar!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Du märker av att det är action på ditt jobb/i skolan kära Våg. Det är inte läge att tacka ja till uppgifter för att sedan förvänta dig positiv feedback. Tänk på vad du vill och känner lust till. Din utveckling ligger på det personliga planet så låt inte andra omständigheter störa det. Mer av saker som engagerar dig på riktigt.

Ditt flow: Transformation!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Om du tvekat, inte vågat tro på din förmåga att skapa det du vill ha, då kommer den känslan försvinna nu kära Skorpion. Rör det dessutom ditt kärleksliv så vinner du på att kasta dig ut, släppa taget om dig själv och tillåta dig att hoppas på något mer. När din gard få sjunka ner, när du visar dig sårbar, då vinner du.

Ditt flow: Harmoni!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Den här veckan kan du gå till botten med vad som inte har funkat i din vardag kära Skytt. Du blir påmind om vad du själv har försakat och hittar nya vägar framåt istället. En fin period för att framhäva dig och dina förmågor på ett bra sätt. Någon kan ge dig ett uppdrag som du älskar att gräva ner dig i. Du ger liksom allt eller inget.

Ditt flow: Säg vad du behöver!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Det kan trilla in en del delade meningar i betydelsefulla relationer den här veckan kära Stenbock. Ett tips är att bemöta det lite mer lekfullt och med en viss distans. Du måste inte ge dig in i en diskussion bara för att. Avvakta och se vad som händer. Det finns massor av spännande saker som du kan fokusera på.

Ditt flow: Heta vibbar!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara något splittrad i hur du ska prioritera kära Vattuman. Horoskopet berättar att du ska varva aktivitet med stillhet. Det kan bli för mycket ibland, för mycket att vilja prestera också för den delen. Låt de som känner dig bäst få ge support när än det behövs. Du mår bäst av att connecta med nära och kära nu.

Ditt flow: Du är omhändertagen!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Det är good vibes runt dig den här veckan kära Fisk. Du lever ut, på olika sätt och inom flera områden. Din förmåga att uttrycka dig kommer fram och uppskattas enormt. Det bollas nya idéer och du har lätt för att göra mer av sådant som du faktiskt tycker är roligt. Att få dela med dig till andra är halva nöjet.

Ditt flow: Att snappa upp!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Vill du tjuvkika på nästa veckas horoskop redan nu? Klicka här!

Relaterade artiklar

Läs ditt horoskop för vecka 19 2021 här

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut