SKyttens horoskop november vecka 49 2020.

Läs ditt horoskop för vecka 49 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets fyrtionionde vecka 2020 här.
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan du få en hint om vilket område i ditt liv som kommer förändras framöver. Det blir en chans att få avsluta det som inte gett något härligt resultat och istället hoppa på nästa tåg. Du blir medveten om vad du skapar i ditt huvud och hur det sedan kommer till uttryck.

Släpp taget om: Negativa tankar!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Året börjar gå mot sitt slut och du summerar redan nu från olika håll och kanter. Det är främst din budget som hamnar i rampljuset och du inser vad som verkligen är värt något. Har du shoppat onödigt mycket kommer du ha en helt annan strategi i framtiden. Låt inte din självkänsla sättas i gungning.

Släpp taget om: Bagateller!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Veckan kickstartar för dig med massor av intensitet och känslor. Nu är det du som ska tillåta dig själv att guidas och fatta beslut på stående fot kanske. Vet du vart du är på väg och hur du vill prioritera? Gör upp en plan för vad som ska sägas adjos till och vad du hellre vill se utvecklas.

Släpp taget om: Att allt måste ske nu!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Om du inte snart börjar sålla bort både det ena och det andra kommer bägaren snart att rinna över. Du behöver skapa space och göra dig av med kass energi. Ibland är du för snäll men nu måste du tänka på ditt bästa. Ta en sak i tagen och va ärlig mot dig själv, ställ frågan; gör detta mig glad på riktigt?

Släpp taget om: Gamla mönster!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

I veckan blir du uppmärksam på vad du hungrar efter i vardagen och faktiskt i livet i stort. Vad kan du själv göra för att komma ett litet steg närmre? Du och dina vänner kan ha olika åsikter och skilda drömmar, tänk på att ni kan inspirera varandra istället för att försöka övertala någon.

Släpp taget om: Vänner som endast tar energi!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Du kan bli frustrerad över framtiden och att saker känns ovisst. Luta dig mot din kunskap och mot din kompetens. Glöm inte bort att det är ditt val hur du bemöter en situation eller en person. Genom att hålla din inställning till saker öppen och genom att fokusera på dina mål, kommer du få det du vill ha.

Släpp taget om: Att du inte kan!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Du är medveten om vilka grejer som livar upp tillvaron för dig, välj det före allt annat. Om du behöver peppas är det värt att kontakta någon som du vet alltid ger dig positiva vibbar. Du kan se en möjlighet glida ur dina händer men i nästa stund ser du varför och kan styra om ditt skepp.

Släpp taget om: Allt du inte kan påverka!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Underliggande saker kan påverka dig mer än du tror när veckan drar igång med intensitet. Agera inte efter ditt humör eller efter hur din känsla är i stunden. Din sexualitet kan utvecklas och du vågar markera dina behov. Det väcker en ny energi hos dig och du upplever vilka starka krafter som finns inom dig.

Släpp taget om: Negativa tankar om pengar!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Det kan uppstå saker, nästa out of the blue och du vet inte alltid vilken strategi du ska välja. Nu är du dessutom påverkad av andra personer, någon nära dig, vän/kollega eller partner. Du har valt att fullfölja dina egna önskemål och någon kan ha blivit lidande längs vägen. Det blir bäst om du tar upp ämnet.

Släpp taget om: Att alla ska vara nöjda!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Hastiga förändringar i veckan leder till att du får tänka om. Någon kan behöva ditt support och ”dina” grejer blir liggande. Stressa inte upp dig utan ta hjälp av de personer som du vet gör jobbet lika bra. Det blir läge att titta på en översikt kring dina rutiner och vad du ska lägga till för att må bra och utvecklas.

Släpp taget om: Kontrollen!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du kan få oväntat beröm den här veckan eller ett erbjudande som är kopplat till dina intressen/talanger. En annan del av livet måste få en paus för att du ska hinna med. För singlar kan också detta bli en början på en romans som tar dig med storm. Någon lockar fram det glamorösa i dig och definitivt din lekfullhet.

Släpp taget om: Kraven!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det kan komma upp mycket från ditt förflutna och vissa saker kommer du kunna släppa för alltid. Men det betyder också att känslor måste upp till ytan. Basic saker kan förändras, till exempel en flytt/renovering eller en relation som förändras. Ge dig själv tid till promenader, läsning och att koppla av.

Släpp taget om: Din historia!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Så blir 2020 för dig – läs ditt årshoroskop här!