Läs ditt horoskop för vecka 51 2020 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för årets femtioförsta vecka 2020 här.
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du kommer till en punkt där nya insikter om dig själv, andra människor och din omvärld, får dig att vilja tänka om. Det blir ett nytt fokus på hur du önskar leva ditt liv, mer i enlighet med det som du brinner för. Du vet att allt går, så länge du har en stark vilja och en hunger efter mer mer mer.

Ditt flow: Äventyret kan börja!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Från och med den här veckan kommer du välkomna en ny strategi i vardagen och i livet i stort. Det handlar om din egna personliga utveckling och de områden som du väljer att ta ett större ansvar kring. Du vet mycket väl att du har en kraft att förändra det som inte känns meningsfullt och givande.

Ditt flow: Din power!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

I veckan blir du medveten om vad som drar upp dig och vad som gör dig pirrig, nämligen relationer kära Tvilling. Dom som du vill ska spela en större roll i ditt liv, där måste också du gå all in även om det ibland är skrämmande. Ditt kärleksliv kan få en ny riktning eller så gör du dig redo för att möta din soulmate.

Ditt flow: Bygga starka band!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Mycket har kommit emellan dig och ditt egna välmående under hösten. Nu är du taggad på en ride i det hälsosamma spåret. Det betyder också att du ser till att skaffa dig vettiga rutiner. Gör upp ett tydligt schema om det behövs. Rensa i röran! Det är inte alls försent att sätta upp nyårsmål för den delen.

Ditt flow: Healing!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

De trender som pågår hos dig nu kommer du älska. Du tar aktiva beslut om att livet behöver bli roligare, mer spontant och med ett pampigt innehåll. Låt din kreativitet gå lös och ta vara på de projekt som du känner passion för. Utifrån det kan du sedan omforma och tänka i nya banor. Inga dörrar stängs, det öppnas bara nya.

Ditt flow: Glädje!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan är början på en tendens som kommer hålla i sig ett tag. Det handlar om din familj, ditt hem eller ditt känslomässiga bagage kära Jungfru. Du får en chans att hitta ”din plats” i allt det här. Det kommer bli en fastare grund att stå på och där du sedan vågar kasta dig ut eftersom du vet att det alltid finns en back up.

Ditt flow: Lugnet!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Veckan erbjuder dig att dra igång en process som i slutändan innebär att du får den inspiration du idag saknar. Du kommer tvingas söka info, ta dig igenom samtal/möten som du tidigare bävat för men efter allt kommer du känna en enorm lättnad. Du har kapacitet att ta dig bra mycket längre så vad håller dig egentligen tillbaka?

Ditt flow: Kommunicera!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Nu kan du börja maxa dina planer och mål som rör cash, jobb och självvärde. Sikta högt och tro på det du gör. Från och med den här veckan levererar stjärnorna möjligheter till dig, men du måste så klart agera. Dra i trådar, kontaktar och erbjuda dina tjänster. Unna dig också något längs vägen, du är värd precis allt!

Ditt flow: Flying high!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du har en tilldragande vibe runt dig och livet börjar bli mer och mer på dina villkor. Det du måste göra är att koncentrera dig på det som är viktigt, det du vill ha mer av och det som driver dig i rätt riktning. Slösa ingen tid på vad andra tycker och tror. Du ska tro på dig själv och gå din väg nu.

Ditt flow: Action!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du börjar varva ner och på riktigt värdesätta att saker går lite i slowmotion. Att stressa upp dig över smågrejer nu kommer inte vara aktuellt. Lägg all din kraft och energi på att skapa space, på att våga välja bort och att tacka nej. Särskilt om du känner krav från jobbet/plugget. Du går först.

Ditt flow: Kommer när du stannar upp!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Du är peppad på att hitta nya sätt att komma i kontakt med andra eller skapa lösningar i olika former, för alla. Ditt brinnande engagemang lönar sig. Mycket kommer handla om att förnya och testa sig fram. Du har inte svaren men du tänker se till att du får dem. Va dig själv i alla lägen, du är en pionjär.

Ditt flow: Gemenskap!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Det som är på gång hos dig är endast början på något mycket större och som kommer utvecklas under nästa år. Din roll och din status förändras och du hittar en tydligare väg framåt. Hur du ser på dig och även hur andra människor ser på dig och ditt driv, gör att du lyckas med en fantastisk förvandling.

Ditt flow: Inflytande!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Här är bästa julklapparna för varje stjärntecken

Nyårslöften att satsa på 2021 baserat på ditt stjärntecken