Kärlekspar i serier – som verkligen saknar kemi

Från Ted och Robin i How I Met Your Mother, till Jon och Daenerys i Game of Thrones. Här är kärleksparen från serier som helt enkelt inte funkade tillsammans.
Slå på ljud

Vissa kärlekspar i serievärlden förälskar vi oss gärna i, medan vi helst hade sluppit se en hel del andra. Här är kärlekspar i serier som hade noll kemi och som lika gärna kunde ha strukits ur manus!

Ted och Robin i How I Met Your Mother

Slutet av How I Met Your Mother har diskuterats flitigt och det är många som inte alls gillar att Ted och Robin till slut blir tillsammans. Mycket på grund av att Ted hela tiden ville att Robin skulle ändra på sig och att han kunde kläcka ur sig saker som "du är för självständig" och "du får mig inte att känna mig behövd". Många menar istället att hon och Barney var en mycket bättre match.

Bella och Edward i Twilight-filmerna

Bella och Edwards kärlekshistoria i Twilight-filmerna har hyllats av många, men också ifrågasatts av en hel del. Bland annat för att han ändå är rätt manipulativ och ifrågasätter hennes livsval utan att egentligen ha Bellas känslor i åtanke.

Ross och Rachel i vänner

De som har sett Vänner har säkert fastnat för Ross och Rachels kärlekshistoria men med handen på hjärtat – hur bra passar de egentligen tillsammans? I serien framställs bland annat Ross som nästan sjukligt svartsjuk och missunnsam då han hade synpunkter på att hon jobbade över, och Rachels omtalade brev ska vi inte ens nämna här.

Eric och Adam i Sex Education

Det är helt klart något skevt över Eric och Adams relation. Bland annat för att Adam mobbade Eric i flera år för att sedan helt plötsligt göra en helomvändning och vilja dejta honom.

Jon och Daenerys i Game of Thrones

Serien Game of Thrones har hyllats av många men givetvis har den en hel del svaga punkter. Bland annat har relationen mellan Jon och Daenerys kritiserats då paret inte ansågs ha någon kemi alls vilket gjorde att många inte brydde sig om deras relation överhuvudtaget.

Serena och Dan i Gossip Girl

När det kom fram att det var Dan som var Gossip Girl ställdes ju han och Serenas relation i ett helt nytt ljus med tanke på att han anonymt skrev en hel del elaka saker om henne under tiden de var tillsammans. Att han också mer eller mindre stalkade henne i åratal innan de till slut började dejta är ju inte heller okej, och att de till slut gifte sig är faktiskt extremt konstigt med tanke på deras bakgrund.

Fez och Jackie i That '70s Show

I That '70s Show är Jackie rätt tydlig i hela sju säsonger med vad hon känner för Fez - att han är lite konstig och rentav motbjudande. I den sista säsongen inser hon dock plötsligt att han besitter en del egenskaper som hon söker efter hos en pojkvän, bland annat att han gillar att shoppa och skvallra. Att de till slut också blir tillsammans är kanske inte seriens höjdpunkt.

Foto: TT, Rex

Källa: Buzzfeed

LÄS MER:

Roligaste och konstigaste missarna i filmer och tv-serier

Ikoniska triangeldraman - som slutade helt fel

Onödigaste dödsfallen i tv-serier