Årets första snacksnyheter från OLW

Årets första snacksnyheter från OLW

OLW lanserar sina första smaker för året – och nyheterna lär inte gör någon besviken! Vad sägs till exempel om frasiga ostbågar med smak av lyxig pecorino romano-ost?
10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks
1:15

Efter reklamen: 10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks

(1:15)

Slå på ljud

Nyligen fick vi veta att Marabous första nyhet för året är en mjölkchokladkaka med smak av pistage, caramel och havssalt. Smaken gör entré i butikshyllorna under vecka sju, och ser ut att bli en riktig succélansering. Tusentals personer har nämligen redan kommenterat nyheten på sociala medier och majoriteten är minst sagt överväldigade.

Tillhör du däremot dem som föredrar saltare snacks framför sötare? Då kan vi med glädje meddela att det kommer sådana nyheter också. Under vecka tre släpper OLW sina första nya smaker för året – cheez doodles deluxe pecorino, vegan sourcream & onion chili tingle och linschips hickory mayo.

“Detta är en spännande lansering för oss och vi ser fram emot att se hur cheez doodles deluxe pecorino tas emot. Smaken har fått fantastiska testresultat i externa smaktest – och bygger också på en trendande ostsort som konsumenter efterfrågar. Det är en riktigt god liten ostbåge med perfekt fras som sätter extra guldkant på vilken bjudning som helst!”, säger Malou Yeung Kadir, marknadschef på OLW, i ett pressmeddelande.

Nyheter från OLW 2022

Cheez doodles deluxe pecorino

Frasiga ostbågar med smak av pecorino romano-ost. Nyheten är något mindre än vanliga cheez doodles samt lite ljusare i färgen.

Vegan sourcream & onion chili tingle

Räfflade chips där den klassiska sourcream and onion-smaken kombineras med en mild not av chili som bidrar med hetta och fyllighet. Precis som namnet antyder är produkten vegansk.

Linschips Hickory Mayo

Populära linschips i ny tappning, nämligen med smak av lätt rökig majonnäs, paprika och chili som tillsammans bidrar med mild hetta och lagom sötma. Även den här produkten är helt vegansk.

Foto: OLW

Relaterade artiklar
Sötpotatischips – och 5 andra snacksnyheter från Estrella 2022
Så smakar årets första nyhet från Marabou
Nu lanserar Ben & Jerry's kakdeg med smak av salt karamell