Artikeln innehåller reklamlänkar
Adventskalendrar för par 2020

Romantiska och erotiska adventskalendrar – här köper du dem

Sexleksaker, underkläder, massageoljor eller utmaningar – vad vill du att det ska gömma sig bakom luckorna på din adventskalender?
Unboxing: Apolivas adventskalender - spoilervarning!
Slå på ljud

Trött på adventskalendrar med choklad, skönhet eller te? Ja, vi hör dig. Det finns oändligt många adventskalendrar att köpa nu för tiden. Men vill du överraska din partner, vän eller dig själv med något extra så finns det faktiskt kalendrar som har just det – det lilla extra.

Adventskalendrar med sexleksaker

Det finns flera olika adventskalendrar för par (eller singlar, såklart) där det gömmer sig allt från sexleksaker till underkläder och sexuella utmaningar. Nedan listar vi de bästa köpen i år – som bokstavligen talat gör december lite hetare.

1. Exklusiv kalender från Womanizer

Den här adventskalendern innehåller 24 överraskningar som gömmer sig bakom luckorna – allt från den klassiska och populära lufttrycksvibratorn till underkläder och accessoarer. Den har ett innehåll till värde av 3 000 kronor – men kostar endast 1 295 kronor.

Här kan du köpa den (länk till butik).

2. Adventskalender med sexleksaker

En kalender för er som par eller dig som singel. Här gömmer sig 24 stycken överraskningar i form av massageoljor, sexleksaker och underkläder. Det kommer även med en broschyr med information om produkterna och idéer på vad de kan användas till och för. Kalendern har ett värde till 5 000 kronor och kostar 1 795 kronor.

Här kan du köpa den (länk till Partykungen).

3. Adventskalender med erotiska utmaningar varje dag

En adventskalender för par där en ”daring” gömmer sig bakom varje lucka – där det såklart är sex som står i fokus. Kalendern kostar 129 kronor.

Här kan du köpa den (länk till Partykungen).

4. Adventskalender med romantiska (och sexiga) aktiviteter varje dag

En romantisk och erotisk adventskalender i ett! Bakom luckorna gömmer sig inspiration till vad ni som par kan hitta på – hela december ut. Aktiviteterna kan antingen vara sexiga, roliga, romantiska eller allt på en och samma gång. Den kostar 149 kronor.

Här kan du köpa den (länk till Partykungen).

5. Adventskalender med 24 utmaningar för par

En adventskalender med utmaningar varje dag fram till julafton för dig och din partner. Den kostar 129 kronor.

Här kan du köpa den (länk till Partykungen).

LÄS MER:

Adventskalendrar med smink och skönhet 2020