Jultröjor 2020

Årets finaste jultröjor – här kan du köpa dem

Är du på jakt efter en snygg jultröja till vintern 2020? Vi har gjort jobbet åt dig och samlat 21 fina jultröjor i olika färger och motiv som vi vill bo i hela vintern!

Letar du efter den perfekta stickade tröjan att ha till årets julfirande eller bara en skön och mysig tröja som andas julstämning? Då är en jultröja det perfekta valet för dig!

Välkomna både vintern och julen med en tröja i härlig kulör med stämningsfulla motiv i broderat eller paljetter. Perfekt att ge bort i julklapp eller att investera i till sig själv!

Snygga jultröjor 2020:

Vi har kikat igenom butikernas utbud och samlat våra 21 favoriter av årets snyggaste jultröjor i allt från klassikt röda, blå och gröna med juliga motiv till de mer stilrena i grått och rosa nyanser. Vilken vill du bära i vinter?

1. Mörkblå jultröja, Only

Jultröja från Only med stickade prickar och julig text fram samt en dekorativ rosett. Finns även i ljusrosa nyans. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

2. Svart jultröja, Boohoo

Svart jultröja med vackert mönster från Boohoo. Finns i fler färger. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

3. Röd jultröja med stickade bollar, Gina tricot

Röd kabelstickad tröja med stickade bollar i garn. Tröjan har långa, rymliga ärmar och en ribbmudd vid ärmsluten. Här hittar du den (reklamlänk från Tradedoubler).

4. Gammelrosa jultröja, Junarose by Vero Moda

Gammelrsa stickad från Junarose by Vero Moda med stickat, julinspirerat mönster fram och på ärmarna. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

5. Stickad jultröja, KappAhl

Sticka jultröja med snögubbeapplikation framtill och små bollar som snöflingor. Tröja i rak modell med lång ärm och rund halsringning. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

6. Mönstrad jultröja, Gina tricot

Stickad tröja med ballongärmar. Tröjan är vit och stickad och har ett stickat mönster upptill. Här kan du köpa den (reklamlänk från Tradedoubler).

7. Röd jultröja med granmotiv, Ellos Collection

Jultröja i slätstickad modell med fina dekorationer. Rak design med rund hals som har ribbad kant samt ribbstickning även i ärmslut och nederkant. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

8. Jultröja med paljetter, Vero Moda

Mönstrad stickad jultröja med paljettutsmyckningar fram. Tröjan har även ribbdetaljer på halsringning, fåll och ärmslut. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin).

9. Jultröja, H&M

En jacquardstickad tröja i mjuk kvalitet med inslag av ull. Tröjan har lång ärm samt ribbstickad mudd kring halsringning. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

10. Julkofta, Lindex

Jacquardstickad cardigan med puffärm och pärlknappar, gjord i mjuk bomullsblandning. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

11. Jultröja med hundmotiv, Kappahl

Sticka jultröja med juldekorerad hund. Tröja i rak modell med lång ärm och rund halsringning. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

12. Stickad jultröja, Lindex

En stickad tröja med halvpolo och rundstickat ok med Fair Isle-mönster. Gjord i mjukt stickat material. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

13. Fin jultröja, Ellos Collection

Slätstickad jultröja från Ellos Collection med glittrande motiv. Rak design med rund hals. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

14. Grön jultröja med mönster, Monki

Grön jultröja med vackert mönster från Monki. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

15. Jultröja med paljetter, H&M

En stickad tröja i mjuk kvalitet med inslag av ull dekorerad med paljetter. Tröjan har rund halsringning och nedhasad axel. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

16. Röd stickad jultröja, Vero Moda

Finstickad tröja i ett fint julmönster från Vero Moda. Tröjan har en mjuk och skön kvalitet. Du kan köpa den här. (reklamlänk från Adtraction)

17. Lång jultröja, Vero Moda

Finstickad pullover i julmönster från Vero Moda. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

18. Grön jultröja, Ellos Collection

Jultröja i en slätstickad modell med rund hals. Ribbstickning i hals, ärmslut och nederkant. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

19. Röd stickad jultröja, Vero Moda

Jultröja från Vero Moda i en slätstickad modell med stickat mönster framtill och på ärmarna. Finns även i mörkblått. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

20. Jultröja, Ellos Collection

Jultröja i slätstickad modell med motiv av polkagrisar. Rak design med rund hals som har ribbad kant samt ribbstickning även i ärmslut och nederkant. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin).

21. Ljusgrå jultröja, H&M

En stickad tröja i mjuk kvalitet med inslag av ull dekorerad med paljetter. Tröjan har rund halsringning och nedhasad axel. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Hittade du inte vad du sökte? Här är 24 roliga jultröjor (en för varje dag till jul!)

LÄS MER:

15 stickad tröjor vi vill bo i hela vintern

14 perfekta julklappstips – till din bästa vän

Black Friday 2020 – här är butikerna med bäst rea