Sammet och paljetter – Heidi Klum släpper festkollektion med Lidl

Heidi Klum släpper ytterligare en klädkollektion med Lidl. Den här gången är det en glittrande festkollektion till jul och nyår. Nu har bilderna på plaggen släppts.

Heidi Klums första designsamarbete med Lidl, som släpptes tidigare i höst, är ett av årets mest omtalade samarbeten. Nu står det klart att en andra kollektion lanseras redan i vinter. Den här gången är det en glittrande festkollektion med extra allt. Inspirationen kommer från jul och nyår och de festliga tillställningar som hör till högtiderna.

Kollektionen går under namnet #Letscelebrate och ledorden är ”festligt mode som passar alla kvinnor till typiskt bra Lidl-priser”. Nu har bilderna på kollektionen släppts och bland de totalt cirka 60 plaggen och accessoarerna ser vi en en sammetskavaj i midnattsblått, en bordeuxfärgad vinterrock i plysch samt en paljettklänning i guld.


– Jag ville skapa mode som låter alla glänsa under årstidens festligheter, samtidigt som det är okomplicerat och elegant, säger Heidi Klum själv om kollektionen.

Plaggen kostar från cirka 70-350 kronor och finns tillgängliga i utvalda butiker från och med den 4 december.

Se utvalda delar ur kollektionen i bildspelet nedan.

Läs mer om höstmode 2017: Allt om säsongens hetaste trender
Höstskor 2017: 25 snygga och trendiga skor för höstens alla tillfällen
Höstjackor 2017: 25 snygga och trendiga köp
Höstkappor 2017: 20 trendiga kappor för alla plånböcker
Reashoppa smart! 17 höstplagg att fynda nu