Moschino tv H&M kollektion

H&M [tv] Moschino bevisar att more is more – se alla plagg!

Att H&M samarbetar med ett stort modehus är lite av en tradition. I år har turen kommit till lekfulla Moschino och här kan du se hela kollektionen.

Italienska modehuset Moschino grundades 1983 och har sedan varumärket lanserades alltid kännetecknats av färgstarka och lekfulla kollektioner som förkroppsligar mottot ”more is more”. Moschinos kollektion för H&M genomsyras helt av modehusets egen besatthet av färg, loggor, disneyfigurer och glamourfaktor med extra allt – plagg som nu i höst blir tillgängligt för en bredare publik.

Silhuetterna är avskurna, den klassiska skinnjackan är kortkort och fuskpälsen är punkig med guldiga kedjor. Och ryggen på den svarta fuskpälsen har fått en Moschinologga. Bland accessoarerna ser vi en övervikt på tunga guldkedjor, armband och hängsmycken.

Tunga glamourösa guldsmycken

Väskor finns i flera former, bland annat så har varumärkets populära skinnjackeväska har tagits fram i miniatyr exklusivt för H&M. Bland de plagg som är festbetonade är en kort svart skinnklänning med där axelbanden är gjorda av bältesspännen och en kraftig guldkedja framtill.

Bakom kollektionen för H&M står Jeremy Scott som tillträdde som kreativ chef för Moschino 2013 och han lever efter devisen att mode ska vara roligt. Moschinos grundare Franco Moschino älskade Disney och det är därför naturligt att dessa figurer även tar plats i Moschino [tv] H&M-kollektionen. För den som vill göra ett statement med sin look i höst finns det i denna kollektion väldigt mycket att välja på.

Men vill man inte gå all in i Moschino [tv] H&M:s lekfulla extra-allt-värld men ändå vill bära något ur denna ikoniska kollektion kan man göra det enkelt genom att satsa på en enstaka rolig detalj som en t-shirt, ett örhänge, en väska – eller varför inte ett guldfärgat stort halsband?

Se alla plaggen ur damkollektionen här.

 

   

Moschino [tv] H&M lanseras i H&M:s butiker och online den 8 november.

Passa på att uppdatera dig om höstmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Läs mer:
Anja Pärson och Filippa Rådin i designsamarbete med Ellos
Höstjackor 2018: 25 trendiga favoriter i olika prisklasser
20 snygga väskor som rymmer allt du kan tänkas behöva i höst
Höstmode 2018: Säsongens allra tjusigaste klänningar
Cykelbyxor är trendigt igen – här är bästa köpen
Djurmönstrat är höstens stora trend – här är 11 snygga köp

 

Artikeln publicerades först på Femina.