Isabella Löwengrip går in i svenska modevarumärket – ska dubbla omsättningen

Isabella Löwengrip går in i svenska modevarumärket – ska dubbla omsättningen

Isabella Löwengrip blir delägare i det svenska modevarumärket Stylein. Med snabb digitalisering av varumärket är målet att fördubbla omsättningen.

Med en total omsättning på 100 miljoner kronor inom de olika bolag hon är verksam i, har Isabella Löwengrip har kommit att bli en av Sveriges främsta entreprenörer. Nu går hennes bolag Nordic Tech House in som ny delägare i svenska modevarumärket Stylein. Målet är att digitalisera bolaget och få fördubblad omsättning på två år.

– Det är fantastiskt att vi blir delägare i Stylein och kan digitalisera bolaget. Jag älskar Styleins design och bär ofta deras kläder, säger Isabella Löwengrip själv.

Läs mer: Isabella Löwengrip: ”Jag har tvingats offra mycket för mina framgångar”

Isabella Löwengrips bolag Nordic Tech House blir ny delägare i Stylein.

– Jag tror att Nordic Tech House med sin nyfikenhet, innovationsförmåga och digitala expertis kommer att tillföra exakt det Stylein behöver för att ta nästa stora kliv. Att dessutom få ha med två så kompetenta och framgångsrika kvinnor som Isabella och Pingis på den här resan gör mig väldigt förväntansfull inför framtiden, säger Elin Alemdar, grundare av Stylein.

Stylein grundades 2001 och utmärks av sin skandinaviska minimalism och exklusiva materialval. Modehuset visar sin höstkollektion för 2018 under Stockholm Fashion Week i januari.

Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Läs mer:
Elva plagg du behöver i en perfekt basgarderob
20 snygga sneakers till våren 2018 – i butik redan nu
Rätt i violett! 17 stilsäkra plagg i vårens trendfärg lila