Snabba cash jeans leya

Foto: Roger Turesson/DN/TT, Netflix

Här är jeansen från Snabba cash som alla pratar om just nu (till budgetpris!)

Har du också spanat in Leyas jeans i Netflix serie Snabba cash? Här är de perfekta mom-jeansen som Evin Ahmad bär i serien.

På kort tid har Netflix tredje svenska serie någonsin gjort succé världen över – bara några veckor efter att den släppts på streamingtjänsten så har Snabba cash nått långt utanför Sveriges gränser, och fått positivt beröm från såväl komikern Ricky Gervais som finanstidningen Wall Street Journal.

I huvudrollen i Snabba cash ser vi Leya, en ensamstående mamma som försöker ta sig in på startup-scenen till pengarna som finns där. Hon spelas av skådespelaren Evin Ahmad, som hyllats för hur hon gestaltar rollen där hon balanserar mellan två världar, båda med sina mörka sidor.

Läs också: Stor intervju: Evin Ahmad om nya Netflixserien Snabba cash

Men som i alla serier är det inte bara skådespelarinsatserna av Evin Ahmad, Alexander Abdallah som spelar Salim, och de övriga i serien som har uppmärksammats – även modet i serien får sin tid i rampljuset.

Evin ahmad som Leya i snabba cash
Foto: Netflix

I en intervju med Elle berättar Evin Ahmad om några av sina favoritlooks från serien – och avslöjar att det inte bara är hon som har uppskattat ett visst par jeans:

– Men snälla, jeansen?! Utöver en massa massa kärlek som jag fick för min prestation fick jag frågor om Leyas jeans i serien. Leyas jeans borde varit med i rollistan i eftertexterna, säger Evin Ahmad till Elle.

Olle Sarri och Evin Ahmad i Snabba cash
Foto: Netflix

Leyas jeans i snabba cash

Jeansen i fråga kommer från Weekday och är ett par ljusa mom-jeans i klassisk femficksmodell, med hög midja och avsmalnande ben nedtill. Du kan läsa mer och köpa dem här (reklamlänk från Adtraction).

snabba cash jeans leia

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Om du också inspirerades av Evin Ahmads rollfigur i serien, åtminstone klädmässigt, så har du alltså chansen att klicka hem jeansen, som fortfarande finns kvar i några olika storlekar. I intervjun med Elle lägger Evin Ahmad dock in en brasklapp om att jeansrumpan inte nödvändigtvis kommer per automatik.

– Jag måste säga att det är jeansen i kombination av styrketräning och alla proteinshakes jag drack. Röven kom inte gratis, haha.

Jeansen hittar du här (reklamlänk från Adtraction)!

Fler snygga ljusa mom-jeans som Leyas jeans i Snabba Cash

Här har vi samlat jeansen som liknar de som Evin Ahmad bär som Leya i Snabba Cash!

Mom-jeans i en mörkare nyans

Jeansen som Leya bär i serien finns i flera andra tvättar, bland annat i en annan ljusblå nyans som finns här (reklamlänk från Adtraction).

blå jeans i samma modell som leya bär i snabba cash

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Svarta mom-jeans

De finns även i en matt svart tvätt som påminner om ett annat par jeans som Leya också bär i serien, de finns här (reklamlänk från Adtraction).

svarta jeans som leya bär i snabba cash

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Ljusa mom-jeans

Snygg passform över rumpan och raka ben? Ja tack! De här jeansen från Na-kd checkar av alla våra önskemål, du hittar dem här (reklamlänk från Tradedoubler).

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Ljusa mom-jeans

Liksom Leyas jeans har även de här ljusa jeansen från H&M extra hög midja och avsmalnande ben, de finns här (reklamlänk från Adtraction).

ljusa mom jeans med avsmalnande ben

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Vita mom-jeans

Likaså de här vita jeansen, som också kommer från H&M och som är riktigt snygga att bära nu under sommaren, du hittar dem här (reklamlänk från Adtraction).

vita momjeans med hög midja från H&M

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Mom-jeans med hög midja

De här ljusa mom-jeansen med hög midja hittar du hos Gina tricot, de finns här (reklamlänk från Tradedoubler).

ljusa jeans snabba cash

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Tidlösa mom-jeans

Ett par ljusa jeans kommer att finnas kvar i din garderob under lång tid, så det kan vara värt att investera i ett klassiskt par från Levi's. Vi älskar deras Ribcage-modell som även de har hög midja samt raka, något croppade, ben. Du hittar dem här (reklamlänk från Adtraction).

jeans ribcage från levi's

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Se intervjun med Evin Ahmad om rollen i Snabba cash:

1:38

Efter reklamen: Evin Ahmad: "Vi är inte vana att se kvinnor ifrågasätta de högsta hönsen"

(1:38)

Vill du ha mer modeinspiration? Spana in fler shoppingtips här!

Relaterade artiklar

Sno stilen av Leya i Snabba cash – köpen som fixar looken

Evin Ahmad tar (en jävla massa) plats i nya Snabba cash