Snabba cash jeans leya

Foto: Roger Turesson/DN/TT, Netflix

Här är jeansen från Snabba cash som alla pratar om just nu (till budgetpris!)

Har du också spanat in Leyas jeans i Netflix serie Snabba cash? Här är de perfekta mom-jeansen som Evin Ahmad bär i serien.

På kort tid har Netflix tredje svenska serie någonsin gjort succé världen över – bara några veckor efter att den släppts på streamingtjänsten så har Snabba cash nått långt utanför Sveriges gränser, och fått positivt beröm från såväl komikern Ricky Gervais som finanstidningen Wall Street Journal.

I huvudrollen i Snabba cash ser vi Leya, en ensamstående mamma som försöker ta sig in på startup-scenen till pengarna som finns där. Hon spelas av skådespelaren Evin Ahmad, som hyllats för hur hon gestaltar rollen där hon balanserar mellan två världar, båda med sina mörka sidor.

Läs också: Stor intervju: Evin Ahmad om nya Netflixserien Snabba cash

Men som i alla serier är det inte bara skådespelarinsatserna av Evin Ahmad, Alexander Abdallah som spelar Salim, och de övriga i serien som har uppmärksammats – även modet i serien får sin tid i rampljuset.

Evin ahmad som Leya i snabba cash
Foto: Netflix

I en intervju med Elle berättar Evin Ahmad om några av sina favoritlooks från serien – och avslöjar att det inte bara är hon som har uppskattat ett visst par jeans:

– Men snälla, jeansen?! Utöver en massa massa kärlek som jag fick för min prestation fick jag frågor om Leyas jeans i serien. Leyas jeans borde varit med i rollistan i eftertexterna, säger Evin Ahmad till Elle.

Olle Sarri och Evin Ahmad i Snabba cash
Foto: Netflix

Jeansen i fråga kommer från Weekday och är ett par ljusa mom-jeans i klassisk femficksmodell, med hög midja och avsmalnande ben nedtill.

Du kan läsa mer och köpa dem här (reklamlänk från Adtraction).

Om du också inspirerades av Evin Ahmads rollfigur i serien, åtminstone klädmässigt, så har du alltså chansen att klicka hem jeansen, som fortfarande finns kvar i några olika storlekar. I intervjun med Elle lägger Evin Ahmad dock in en brasklapp om att jeansrumpan inte nödvändigtvis kommer per automatik.

– Jag måste säga att det är jeansen i kombination av styrketräning och alla proteinshakes jag drack. Röven kom inte gratis, haha.

Jeansen hittar du här (reklamlänk från Adtraction)!

Fler snygga ljusa mom-jeans som Leyas jeans i Snabba Cash:

Jeansen som Leya bär i serien finns i flera andra tvättar, bland annat i en annan ljusblå nyans som finns här (reklamlänk från Adtraction).

De finns även i en matt svart tvätt som påminner om ett annat par jeans som Leya också bär i serien, de finns här (reklamlänk från Adtraction).

Liksom Leyas jeans har även de här ljusa jeansen från H&M extra hög midja och avsmalnande ben, de finns här (reklamlänk från Adtraction).

Likaså de här jeansen, som också kommer från H&M och finns här (reklamlänk från Adtraction).

De här ljusa mom-jeansen med hög midja hittar du hos Gina tricot, de finns här (reklamlänk från Tradedoubler).

Sno stilen av Leya i Snabba cash – köpen som fixar looken

Evin Ahmad tar (en jävla massa) plats i nya Snabba cash