Artikeln innehåller reklamlänkar
Alexander Abdallah och Evin Ahmad som Salim och Leya i Snabba cash

Sno stilen av Leya i Snabba cash – köpen som fixar looken

Trenchcoaten, ljusa jeansen, väskan och Puma-jackan – vi har listat några av Leyas bästa outfits, och plaggen som ger dig looken.

Har du också bingekollat Netflix nya serie Snabba cash och, liksom vi, fastnat en extra gång vid Leyas snygga outfits? Inte så konstigt, i så fall – de är ju den perfekta mixen av uppklätt och bärbart, som gör dig redo för precis allt.

Och även om vi inte blir upplockade av superinvesterare med helikopter ute på Järvafältet precis lika ofta så är det ändå hennes effortless look vi är ute efter. Därför har vi kollat närmare på Leyas snygga looks från serien och guidar dig till hur du snor dem rakt av.

Alexander Abdallah, som spelar Salim, och Evin Ahmad, som spelar Leya, under inspelningen av Snabba cash.

Foto: Johan Bergmark

Leyas kläder i Snabba cash

Här är några av våra favoritlooks från serien, och nyckelplaggen som låter dig sno stilen av Evin Ahmads karaktär.

Tidlös look med ljusblå jeans och vit skjorta

snabba cash leia tomas storm
Foto: Netflix

Vi vet med säkerhet att det är fler än vi som har spanat in Leyas otroligt snygga ljusa jeans i serien! De återkommer gång på gång och hon bär dem bland annat med en vit bomullsskjorta med en bröstficka och vida ärmar med manschetter i ärmsluten.

Jeansen i fråga har extra hög midja och kommer från Weekday, du hittar dem i många olika tvättar här (länk till butik).

Läs också: Här är jeansen från Snabba cash som alla pratar om just nu (till budgetpris!)

Filippa K har en liknande vit skjorta i fin kvalitet som du kommer bära under många år framöver och med precis allt, du hittar den här (länk till butik).

Bältet som Evin Ahmad bär i serien kommer från Balenciaga, du hittar det här (länk till butik).

Ett stilsäkert skärp med en diskret logga lyfter vilken outfit som helst, det här har en liknande guldfärgad logga som spänne och kommer från Bally, det finns här (länk till butik)

H&M har även de ett tidlöst skärp i läder med guldfärgat spänne, med en betydligt mindre prislapp, här (länk till H&M).

På fötterna bär Leya ett par snygga chunky sneakers från Nike.

Perfekta pitchlooken

blus jeans snabba cash
Foto: Netflix

När Leya får chansen att pitcha för Tomas Storm bär hon svarta mom-jeans och en petrolblå blus med en diskret, men effektfull, drapering.

Jeansen är i samma modell som de ljusa och kommer även de från Weekday, de finns här (länk till butik).

En blus som liknar den som Leya bär finns hos Na-kd, just nu till nedsatt pris, här (länk till Na-kd).

Leyas go-to-look

leya tomas storm snabba cash
Foto: Netflix

Vad gör man när man bara har några minuter på sig och måste klä sig för ett av ens viktigaste möten någonsin? Leya drar i alla fall på sig en klassisk satinskjorta till sina svarta jeans och ett par remsandaler med låg klack. En av de saker vi älskar med hennes stil i serien är ju att hon håller det enkelt utan att krångla till det: klassiska skor, klassisk skjorta, välsittande jeans – klart!

Den här beiga satinblusen ger en uppklädd känsla till ett par snygga jeans och finns i många olika färger. Den kommer från H&M och finns till ett riktigt bra pris här (länk till H&M).

Ett par sandaletter som liknar de som Evin Ahmad bär i serien är de här från H&M, som också har en bredare rem över foten och en tunn rem bak – perfekt såväl till vardags som till fest! Du hittar dem här (länk till H&M).

Trenchen!

Plagget som vi främst förknippar Leya med måste ändå vara trenchcoaten som hon bär i var och varannan scen. I en intervju med Elle berättar Evin Ahmad att hon fått många frågor om den, och avslöjar att de testade mängder av olika varianter innan de hittade den rätta.

– Jag älskar rörelsen i kappan och kombinationen mellan håret i rörelse, kappan i rörelse och klackskorna ger Leya ett självförtroende och ett framåtdriv som gifter sig väldigt bra för att skapa en hennes karaktär som hela tiden har bråttom, säger hon till Elle.

Även här håller Evin Ahmads karaktär det enkelt och satsar på en trenchcoat med klassisk, enkel skärning utan utstickande detaljer.

Den här trenchcoaten från Mango är visserligen dubbelknäppt istället för enkelknäppt, men har liksom Leyas en bred krage och ett stort snyggt ok baktill. Du hittar den här (länk till butik).

Svart väska med guldkedja

Något annat som återkommer i många av Leyas looks är den svarta väskan med guldfärgad kedja.

En liknande variant är den här snygga väskan från Gucci.

Den här varianten i läder från & Other Stories är också riktigt snygg och kostar några tusenlappar mindre, den finns här (länk till & Other Stories).

Elegant sommarlook

svart klänning snabba cash
Foto: Netflix

När Leya signar avtalet med Tomas Storm bär hon en smickrande svart omlottklänning med korta, vida ärmar och knytning i midjan.

Den kommer från & Other Stories och finns i flera olika snygga färger, som den här (länk till & Other Stories) krämvita varianten som är perfekt i sommar.

Nyligen har de fått in en så gott som identisk klänning i linne – och ja, det är den perfekta sommarklänningen som är både sval, stilsäker och intressant med knytningen i sidan. Du hittar den här (länk till & Other Stories).

Sportig i Pumajacka

puma jacka snabba cash
Foto: Netflix

Det är ju som bekant viktigt att skilja på jobb och privatliv, och i vår och sommar vill vi också markera att vi är lediga med en snygg vindjacka.

Även den här kommer från Puma.

Om märket är mindre viktigt för dig så har Nike den här riktigt snygga vindjackan i utilitystil med fyra fickor fram.

Här är skådisarna från "Snabba cash"
1:18

Efter reklamen: Här är skådisarna från "Snabba cash"

(1:18)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Här är jeansen från Snabba cash som alla pratar om just nu (till budgetpris!)
Veckans bästa budgetnyheter från kedjorna – 17 kap under 500 kronor