Therese Lindgren släpper smyckeskollektion inspirerad av naturen

Therese Lindgren samarbetar med Glitter och lanserar sin allra första smyckeskollektion. Inspirationen kommer från Skandinaviens djur och natur. Se alla smycken här!

Therese Lindgren lanserar nu sin första smyckeskollektion i samarbete med Glitter. I kollektionen ingår armband, halskedjor, creoler, berlocker, ringar och örhängen och samtliga smycken är gjorda i sterling silver och förgyllt silver. Inspirationen kommer från Skandinaviens djur och natur och Thereses stora engagemang inom djurrätt och veganism. Även kvinnotecknet lyfts i kollektionen i form av örhängen och en berlock.

Läs mer: Petra Tungården släpper bröllopskollektion för Nelly – shoppa den här

Therese Lindgren släpper smyckeskollektion med Glitter.

– Redan från början var min tanke att jag ville göra en kollektion som var inspirerad av skandinavisk natur och våra vacka djur, berättar Therese Lindgren.

Thereses följare har varit med på resan från start och i YouTube-vloggen ”Du väljer färg” bjöd hon in dem att ge förslag och tycka till om kollektionen.

Kollektionen finns tillgänglig online och i butik från och med 2 maj. Prislappen ligger på mellan 109-249 kronor. Se hela kollektionen nedan.

Läs mer: Elsa Hosk designar ny kollektion för Bik bok – då släpps den

Passa på att uppdatera dig om vårmodet 2018: Allt om säsongens hetaste trender

Läs mer:
& Other stories släpper bröllopskollektion med klänningar och jumpsuits
Härligt och ärligt! Se 25 olika kvinnor visa upp Weekdays badkollektion
Gina tricot har släppt skokollektion – se alla par här

Foto: Glitter