Girls-sista-sasongen-6-2017

5 tv-serier vi säger hejdå till 2017

Tv-serier kommer och går. Nästa år får vi tyvärr säga hejdå till flera bra serier så passa på och njut av dem medan du kan!

Läs mer: 9 Netflix-serier som du inte får missa under 2016

1. Girls

Tyvärr blir säsong 6 sista säsongen av Girls. Det finns ännu inget exakt datum när serien kommer ha premiär men någon gång under 2017. Även fast vi längtar så känns det tråkigt att det är det sista vi får se av tjejerna i Girls.

2. Bates Motel

Det var på Comic-Con som producenterna av Bates Motel berättade att säsong 5 blir den sista säsongen av Bates Motel. I sista säsongen kommer vi också att få träffa Rihanna som kommer att spela Marion Crane. Det finns ännu inget exakt datum för när sista säsongen kommer att börja men någon gång under 2017.

3. Grimm

Det blir bara 6 säsonger av Grimm. Den 6 januari börjar den sista säsongen och den ska bli en av de mest spännande hittills.

4. Pretty little liars

Vi har anat det länge men nu är det klart. Det blir inga fler säsonger av Pretty little liars efter säsong 7. De sista tio avsnitten kommer att börja visas i april 2017. En liten tröst är iallafall att det absolut sista avsnittet kommer att bli två timmar långt!

5. The vampire diaries

Det är sorgligt men sant. Säsong 8 av The Vamper Diaries kommer att bli den sista. Serien kommer ha premiär redan den 21 oktober 2016 men de sista avsnitten kommer att sändas 2017.

Läs mer:
8 walk in closets från tv-serier som gör oss gröna av avund
5 Netflix-serier som räddar din tråkiga söndag
Åtta serier som har premiär under hösten (missa inte!)

Foto: IBL / NBC