Ryan Reynolds om att uppfostra tre döttrar med Blake Lively

Ryan Reynolds om att uppfostra tre döttrar med Blake Lively

Blake Lively och Ryan Reynolds är föräldrar till tre döttrar. Nu berättar Ryan hur det är att vara pappa till enbart tjejer – och hyllar sin skara!
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns
Slå på ljud

Blake Lively och Ryan Reynolds är föräldrar till tre små tjejer, James, 5, Inez, 4, och Betty, 1. Att bli trebarnsfar till så många döttrar hade pappa Ryan inte precis räknat med, men idag är han så klart överlycklig. I en öppenhjärtig intervju med Access slår han fast att han inte skulle vilja ha det på något annat sätt.

– Jag älskar att vara en tjej-pappa, säger han lyckligt i intervjun och fortsätter:

– Jag har tre döttrar, något som jag aldrig kunnat föreställa mig. Jag kommer från en familj med nästan bara killar. Jag har tre äldre bröder. Så för mig har det verkligen varit överväldigande att få tre döttrar och jag har älskat varje sekund av det.

”Jag försöker vara så närvarande som möjligt”

Han förklarar hur han gör för att försöka vara den bästa pappan för sina döttrar.

– Jag försöker vara så närvarande som möjligt. Vi delar sällan på oss, jag spelar in filmer och min fru lika så, och vi reser överallt allihop tillsammans, säger han och fortsätter:

– Jag tror att det bästa är att vi sällan är ifrån varandra. Jag får tillbringa så mycket tid med mina tjejer.

Familjen som i stort sätt alltid umgås har om möjligt fått ännu mer tid tillsammans i dessa pandemi-tider. När familjen suttit i karantän de senaste månaderna har Ryan och döttrarna bland annat gjort klänningar av papper, och han har fått styla deras hår.

Fina hyllningen till döttrarna

Under intervjun får Ryan frågan om det är hans döttrar som är de riktiga superhjältarna i familjen – och trebarnspappans svar är allt annat än o-gulligt.

– Inget skämt, de är de mest rimliga människorna som jag känner. Om något konstigt eller läskigt händer i mitt liv så är de dem första som jag skulle luta mig mot. De är så kloka och starka, så lugna och så modiga.

Foto: TT

LÄS MER:

Gravida Elsa Hosk berättar om namnvalet till dottern

Kenza Zouiten Subosic om stora rädslan under andra graviditeten

Nu är namnet på Blake och Ryans bebis äntligen avslöjat