Beyoncé är hemma med tvillingarna efter behandling på sjukhus

Teorierna om varför Beyoncé och tvillingarna har stannat på sjukhuset har varit många. Nu ska hela familjen vara hemma igen efter att tvillingarna varit under övervakning på sjukhuset.

Läs mer: Babylyckan: Beyoncé har fått tvillingar

Tidigare i juni kom nyheten – Beyoncé har fött sina tvillingar. Beyoncés pappa bekräftade sedan nyheten på Twitter, men det har varit tyst från både Beyoncé och Jay Z. Familjen har varit kvar på sjukhuset och först nu har de fått återvända hem med bebisarna. Rapporterna kommer från TMZ, Daily Mail och E! News.


Tvillingarna, en pojke och en flicka ska ha fötts för tidigt och varit under övervakning fram till slutet av förra veckan. Bebisarna ska ha enligt uppgifter till TMZ ha drabbats av gulsot. Det kan ske när nyfödda har ett för högt blodvärde på grund av en outvecklad lever, enligt Vårdguiden.

Läs mer: Så blev Beyoncé vår största artist – enligt fanet och forskaren

Beyoncé och Jay Z hyr för tillfället en lyxig herrgård i Malibu, Los Angeles och ska tillbringa sommaren där medan de letar efter en mer permanent bostad. I samband med BET-galan i söndags gav Beyoncé ett första uttalande sedan födseln av tvillingarna. Hennes skiva ”Lemonade” vann ett pris på galan och genom vännerna Chloe och Halle gav hon ett tal där hon tackade sin mamma Tina och hela sin familj.

Foto: IBL