Därför känner du igen Dag Tolstoy i Farmen 2021

Farmen 2021 är igång och årets deltagare är en rejäl mix av människor. Dag Tolstoy är en av de som tävlar i programmet – och visst ser han lite bekant ut? Här är varför.
Slå på ljud

Farmen är tillbaka i rutan och årets programledare är inte Paolo Roberto (läs mer om varför här) utan Anna Brolin. Och nu när säsongen är i gång var det en deltagare som för vissa verkade lite bekant...

Vem är Dag Tolstoy?

Dag Tolstoy är en 27-årig yogainstruktör från Stockholm. I programmet berättar deltagaren att han behöver en utmaning, då livet varit ganska lätt för honom hittills. Utmaningen blev alltså att medverka i Farmen.

Dag Tolstoy på TikTok och Instagram

Men Dag är känd sedan tidigare – han är riktigt populär på både TikTok och Instagram! Tillräckligt känd att fans och företag kan köpa en hälsning från Dag på Memmo. Han titulerar sig där som ”Tiktoker och komiker”, och en personlig hälsing kostar 125 kronor.

Många av Dags fans följer honom på Instagram där han har över 40 000 följare. Men störst är yogainstruktören på TikTok där han har över 91 000 följare.

På TikTok delar Dag med sig av roliga videos där han går in i olika karaktärer. Som här där han visar ”Folk som är hund”.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4, Instagram

Relaterade artiklar
Familjen Bridgerton-skådisarna om sin verkliga relation – efter tittarnas misstankar
Så slutade Sex and the City sist – minns du?
Redaktionens nöjesval: Detta streamar, tittar och lyssnar vi på i januari