Sex Education säsong 3, 2021 - se nya bilder från inspelningen här!

Här är första bilderna från Sex Education säsong 3

Nästa år är den omtalade Netflix-serien Sex Education tillbaka med en en tredje säsong, och så sent som september startade inspelningarna. Här är första bilderna från nya säsongen!
Nytt på Netflix i december
Slå på ljud

Inspelningarna för Sex Education säsong 3 är igång efter att de skjutits upp på grund av coronaviruset i våras. Nästa år 2021 (det vill säga väldigt snart), kommer vi äntligen att få följa gänget på Moordale Secondary igen. Vad vi kommer att få se i den kommande säsongen av den populära serien är än så länge ganska oklart. För Netflix-serien har ännu inte gett några direkta hintar om vad som komma skall.

Bilder från inspelningen tagna av Tanya Reynolds

Men nu visar streaming-tjänsten stolt upp ett par bilder från den pågående inspelningen. Bilderna är tagna av showens egna Tanya Reynolds (som spelar Lily Iglehart) och visar hur Ncuti Gatwa (Eric) sitter och chillar i en soffa samtidigt som han läser igenom manuset, och hur Patricia Allison (Ola) sitter på en bit gräs i solen!

Tanya Reynolds delar med sig av ett fint brev

Lily har satt datum på bilderna och avslutat bild-spelet med ett ur-gulligt meddelande till alla trogna fans (som just nu sitter som på nålar och väntar på säsong 3!).

”Hey det är jag som är Tanya Reynolds och det är jag som spelar Lily i Sex Education. Jag gillar att ta bilder under tiden som vi spelar in. Och nu ville jag dela ett par bilder som visar hur det ser ut bakom kameran med er. Det kommer komma fler ju mer vi filmar... Ta hand om er små aliens. Xxx”.

Nya skådisarna Jemima Kirke, Dua Saleh och Jason Isaacs

Girls-stjärnan Jemima Kirke, som i HBO-serien Girls spelade rollen som Jessa, är en av de nya skådisarna i Sex Education säsong 3. Hon kommer att spela Hope, en ny rektor på skolan. Och Jemima Kirke är inte den enda nya som dyker upp i säsongen. Artisten Dua Saleh kommer att spela Cal, en elev som ryker ihop med den nya rektorn Hope. Vi kommer också att få se Jason Isaacs som Peter Grodd, den framgångsrika brodern till Mr. Groff.

Det är på Twitter som Netflix själva presenterar de nya skådespelarna, och tittarna som dykt upp bland kommentarerna i kommentarsfältet därtill verkar inte missnöjda.

”Jag längtar så efter det här, Jemima var briljant i Girls, skriver en och en annan skriver: ”Jag älskar Dua, en av mina favoritartister! Det här gör mig så glad”.

Foto: TT

LÄS MER:

Girls-stjärnan i Sex Education 3 – här är alla nya skådespelare

Äntligen! Inspelningarna av Sex Education säsong 3 är igång igen

Här är de absolut sämsta sexscenerna i Hollywood