Inspelningarna av Sex Education säsong tre har startat

Inspelningarna av Sex Education säsong 3 har börjat igen

Äntligen! Inspelningarna av säsong tre av den populära Netflix-serien Sex Education är nu igång igen, som på grund av pandemin sköts upp i våras.
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

I våras var planen att inspelningarna av den tredje säsongen av Sex Education skulle ha börjat, men på grund av coronapandemin sköts inspelningarna av den populära Netflix-serien upp på obestämd tid.

Nu har produktionen startat igen och inspelningarna är igång, skriver Cosmopolitan.

I serien får vi följa gymnasieeleven Otis, med en mamma som är sexterapeut, som tillsammans med kompisen Maeve startar en sexklinik på sin skola – och det är inte helt enkelt. Otis har själv ingen erfarenhet av det han nu ska vägleda sina skolkamrater i, och han är också hemligt kär i Meave. Trots att Otis i säsong två har en ny flickvän så återstår hans starka känslor för Meave. Så, hur kommer det gå för Meave och Otis i säsong tre?

När kommer Sex Education säsong tre till Netflix?

Vad vi kommer att få se i den tredje säsongen är fortfarande oklart och något datum för när serien kommer ut på Netflix är inte officiellt. Den andra säsongen kom i januari 2020, och inspelningarna av den startade i maj året innan. Kanske var det tänkt att den tredje säsongen skulle falla i samma mönster, men eftersom att inspelningarna nu startat först månader senare än planerat kan det vara svårt att hinna.

I serien är det flera av skådisarna som gör sin debut. Emma Mackey, som spelar Meave, har berättat om sina tankar kring att serien blivit så populär.

– Det är galet att så många sett den. Men jag tänker inte på det för jag vill inte tänka på det. Det är skrämmande. Jag antar att det är en biprodukt av jobbet du gör med en så stor plattform. Det är en del av det men jag tänker inte på det varje dag, sa Emma i en intervju med Elle tidigare i år.

Foto: TT

LÄS MER:

12 frågor vi har efter att ha sett säsong två av Sex Education

Mikael Persbrandt om tv-serien ”Sex Education”: Är den coola farsan

Här kan du hyra de otroliga husen i Sex Education