Meghan markle, charlene wittstock och sofia hellqvist

Här är kungligheterna innan de blev kungliga

Prins Daniel i truckerkeps och Kate Middleton på catwalken. Här är bilder på våra ingifta kungligheter innan de blev kungliga – och de är så härliga!
De 11 vackraste kungliga brudklänningarna
Slå på ljud

Vi ser dem ofta i hattar, fina dräkter och fantastiska långklänningar. Men många av dagens kungligheter har haft en helt annan stil innan de gifte in sig i en kungafamilj. Sofia Hellqvist älskade låga jeans och visade gärna magen. Daniel Westlings signaturplagg var jeans, t-shirt och en truckerkeps.

Så här såg kungligheterna ut innan de gifte in sig i kungafamiljen

Vi har rotat i arkiven och fått fram bilder på hur ett gäng kungligheter såg ut innan de faktiskt blev kungliga, och det är rätt långt ifrån de skräddade långklänningar och kostymer vi är vana att se dem i. Spana in de härliga bilderna på våra kungligheter här:

Kate Middleton

Kate Middleton och prins William träffades när de studerade ihop i början av 2000-talet. Först var det vänskap, men den skulle snart utvecklas till det som i dag är ett över 15 år långt förhållande och tre barn. Innan Kate träffade sin drömprins (bokstavligen) såg hon ut så här:

Kate Middleton på en expedition i Chile 2001.

När Kate Middleton gick på universitetet deltog hon i skolans modevisningar som modell.

Meghan Markle

Det finns gott om bilder på Meghan Markle innan hon blev kunglig. Hon var nämligen skådespelare och en av hennes mest välkända roller var i tv-serien Suits. Hon har dessutom varit med tv-programmet Deal or no Deal som går ut på att de tävlande öppnar väskor med olika summor pengar i.

Meghan Markle i Deal or no Deal 2006.

Skådespelarna från tv-serien Suits. I mitten ser vi Meghan Markle.

Sofia Hellqvist

När prins Carl Philip började dejta Sofia Hellqvist kallades hon för ”skandal-sessan”. Anledningen? Hon hade varit med i Paradise Hotel samt vikt ut sig i Slitz. Carl Philip och Sofia lät dock ingenting stå i vägen för deras kärlek och i dag är de gifta och har två barn ihop – prins Alexander och prins Gabriel. Så här såg prinsessan Sofia ut innan hon blev kunglig:

Gregory Nanderd och Sofia Hellqvist på Paradise Hotels efterfest på Café Opera 2005.

Här syns prinsessan Sofia med dokusåpadeltagaren Elita Löfblad 2005.

Daniel Westling

Vi är många som kommer ihåg de första bilderna på Daniel Westling – gymägaren som ryktades vara kronprinsessan Victorias nya pojkvän. Och man kan väl lugnt säga att hans stil har förändrats med åren. I dag ser vi honom mest i glasögon, kammat hår och kostym, men vi älskar ju hans stil i början av 2000-talet också (kanske just för att den är så 2000):

En av de första bilderna på prins Daniel efter att det avslöjats att han var kronprinsessan Victorias nya kärlek.

Drottning Silvia

Drottning Silvia är slående vacker, då som nu. När vi ser bilderna på en ung Silvia Sommerlath förstår vi verkligen varför kungen föll för henne.

Drottning Silvia 1960, 17 år gammal.

Blivande drottning Silvia år 1968.

Charlene Wittstock

Många fick upp ögonen för furstinnan Charlene av Monaco när hon gifte sig med prins Albert av Monaco. Men redan innan dess var hon ett känt namn – i alla fall för de sportintresserade. Charlene Wittstock var nämligen en av Sydafrikas bästa simmare och tävlade i både VM och OS. Så här såg hon ut innan hon blev furstinna:

Charlene Wittstock under uttagningarna till VM 2007.

Charlene Wittstock vinner VM-guld i 100 meter ryggsim 2002.

Drottning Letizia

Innan Letizia Ortiz Rocasolano gifte sig med Spaniens dåvarande kronprins Felipe (numera kung) var hon nyhetsuppläsare vid den statliga spanska kanalen TVE. I dag är hon drottning över hela Spanien.

Letizia Ortiz Rocasolano som nyhetsuppläsare 2003.

Foto: TT

LÄS MER:

7 av vår tids mest rebelliska kungligheter

10 filmer och serier för dig som inte får nog av kungligheter

Besatt av The Crown? Så såg karaktärerna ut i verkligheten