Här återförenas skådespelarna från High School Musical

Här återförenas skådespelarna från High School Musical

Natten mellan torsdag och fredag återförenades skådespelarna från High School Musical. Under Disneys singalong-kväll spred de glädje med sin sång, men hade också ett fint budskap till alla i karantän.
5 Disney-kvinnor att inspireras av
Slå på ljud

Natten mellan torsdag och fredag gick Disneys singalong-kväll av stapeln. Artister som Ariana Grande, Demi Lovato och Christina Aquilera underhöll alla som just nu sitter hemma i karantän på grund av corona. Även Beyoncé dök upp under sändningen som en extra överraskning.

The Disney family singalong sändes på den amerikanska tv-kanalen ABC, men gick även att se på streamingtjänsten Hulu samt på Twitter och Youtube. Allt skedde via videotjänsten Zoom och artisterna filmade sig själva hemma i sina egna vardagsrum – allt för att fortsätta hålla social distansering.

Återföreningen av High School Musical

En av kvällens höjdpunkter och det som fått störst uppmärksamhet i sociala medier var återföreningen av skådespelarna från High School Musical. Filmen från 2006 fick två uppföljare och till sist en spin-off med karaktären Sharpay. Tittarna fick följa ett gäng ungdomar på ett amerikanskt gymnasium, och huvudrollerna Troy och Gabriella spelas av Zac Efron och Vanessa Hudgens.

I mitten ser vi Vanessa Hudgens och Zac Efron som Gabriella och Troy.

Under The Disney family singalong återförenades nästan hela gänget. Zac Efron saknades dock, och enligt Billboard ska återföreningen ha krockat med marknadsföringen han gör för filmen Dirty Grandpa. I stället presenterade Zac Efron hela gruppen och framträdandet, men valde att inte sjunga själv.

Vanessa Hudgens om återföreningen

Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale och Corbin Bleu med flera rev av High Scool Musical-klassikern We’re all in this together till fansens förtjusning. På varsitt håll, med varsin kamera, spexade skådespelarna och gjorde allt för att ge fansen en oförglömlig upplevelse. Under hela numret kunde tittarna se låtens text i bild och på så sätt sjunga med tillsammans med stjärnorna.

Efter inspelningarna postade Vanessa Hudgens ett inlägg på Instagram där hon delade med sig av upplevelsen.

”Hade så roligt när vi satte ihop detta. Så speciellt att få återförenas med min High School Musical-familj i dessa tider för att få sprida lite glädje”, skrev hon och avslutade med hashtaggen #wereallinthistogether, det vill säga ”vi är alla i det här tillsammans”.

Här kan du se stjärnorna sjunga We’re all in this together:

 

Foto: TT, Youtube

LÄS MER: 

Någon har gjort en trailer till High School Musical 4 – och folk kan inte hantera det

Beyoncé överraskade alla på The Disney Family Singalong

17 klassiska teen movies på Netflix med massor av drama