Khloé Kardashian bekräftar ryktena: ”Vi ska få ett barn!”

Efter månader av spekulationer avslöjar nu Khloé Kardashian på sin Instagram att jo, hon är gravid.

Läs också: Feministpastorn Esther vill att vi pratar mens och sex i kyrkan

Det har varit några långa månader sedan ryktena om inte bara en utan att tre Kardashiansystrar samtidigt väntar barn. Kim och Kanye ska som bekant få barn med hjälp av en surrogatmamma men Khloé och Kylies omdiskuterade graviditeter har det varit väldigt tyst om. Tills nu.

Under onsdagen avslöjade nämligen Khloé i ett inlägg på sin Instagram det vi väntat på så länge. Ja, hon är gravid.


I inlägget finns en svart-vit bild på hennes mage och i texten bekräftar hon att hon och hennes pojkvän Tristan Thompson väntar sitt första barn. Men hon skriver också att vägen dit inte varit lätt.

”Min största dröm har nu blivit sann! Vi ska få ett barn! Jag har väntat och undrat men Gud hade en plan hela tiden. Han visste vad han gjorde”.

Hon fortsätter med att berätta hur lycklig hon är och bekräftar även för sina följare att hon försökt vänta med att avslöja detta så länge som möjligt.

”Jag vet att jag varit tyst om det men vi ville verkligen få njuta av detta med våra familjer och nära vänner så länge vi kunde. Tack för att ni är så förstående”.

Två av tre Kardashian-graviditeter är därmed ute i ljuset. Det återstår bara att se när Kylie berättar att hon är gravid – om de ryktena ens är sanna.

Läs också: Ocean’s 8-trailern är precis lika mäktig som du tror

Foto: IBL