Stora samarbetet med Spotify för Meghan Markle och prins Harry

Meghan Markle och prins Harry startar podcast – samarbete med Spotify

Prins Harry och Meghan Markle sadlar om – startar podcast i stort samarbete med svenska Spotify. Det här kommer den att handla om!

Bara veckor efter beskedet om att Meghan Markle tidigare i somras drabbades av ett missfall, kommer nu en lite upplyftande nyhet för alla podcast-älskare, och alla Meghan Markle och prins Harry-älskare! Nu kliver Meghan Markle och prins Harry in i podd-studion, för nu har musik-tjänsten Spotify och hertigparets sprillans nya produktionsbolag skrivit ett långt kontrakt på partnerskap.

Tanken är att Archewell Audio, som bolaget nu heter, kommer skapa innehåll för Spotify-lyssnare världen över. Tanken är att vi till stor del kommer få höra Meghan Markle och prins Harry själva, men de kommer även bjuda in gäster med målet att koppla samman människor genom delade erfarenheter, berättelser och värderingar.

Tjuvlyssna på vad som komma skall – redan nu

Redan nu kan man höra en snutt från hertigparet på Spotify, och hela grejen rullar igång nästa år, 2021. Men innan årets slut kommer de släppa en högtidsspecial med hertigen och hertiginnan där de kommer dela berättelser om hopp och medkänsla med inspirerande gäster för att fira in det nya året.

– Vad vi älskar med podcast är att det påminner en om att ta en paus och verkligen lyssna, att mötas utan distraktion. Med tanke på utmaningarna under 2020, så har det aldrig funnits en viktigare tid att göra det, för det är när vi hör varandra, och varandras historier, som vi påminns om hur sammanlänkade vi alla är, säger hertigen och hertiginnan av Sussex i ett gemensamt uttalande.

Foto: TT

LÄS MER:

Tv-serier och catwalks – här är kungligheterna innan de blev royals

Meghan Markles fina hyllning till andra kvinnor efter missfallet

Så mycket lägger drottning Elizabeth på julklappar till sina nära och kära

Relaterade artiklar

7 av vår tids mest rebelliska kungligheter

8 kändisar som jobbade för andra stjärnor innan de slog igenom

Meghan Markle och prins Harry skriver kontrakt med Netflix