6 nya tv-serier du inte får missa i år

6 nya tv-serier du inte får missa i år

Nya ansikten och kära återseenden – tv-säsongen 2017 bjuder på mycket spännande. Baaam listar sex nya tv-serier att ha koll på under våren.

Läs mer: Det här är Baaam


Star Trek: Discovery

Den klassiska tv-serien kommer i en ny, uppdaterad version. Serien utspelar sig 10 år före orginalserien och är tänkt som en separat historia som skiljer sig från de senaste Star Trek-filmerna. Tv-serien följer besättningen på USS Discovery och har premiär i USA i maj 2017. Serien ska även kunna ses på Netflix där varje avsnitt kommer finnas tillgängligt inom 48 timmar efter att det sänts i USA.


Time After Time

Tidsresor! Äventyr! Romantik! Vad finns inte att älska med kommande ABC-serien Time After Time? Skaparna av Vampire Diaries har skapat en serie där science fiction-författaren H.G Wells med hjälp av en tidsmaskin reser till nutida New York i jakt på ökända seriemördaren Jack the Ripper. Serien har premiär under våren 2017.


Riverdale

Samma kanal som gjort Gossip Girl Vampire Diaries och Supergirl kommer med en ny och lovande tv-serie. Riverdale är ett tonårsdrama baserat på serieboken Archie och vi kan vänta oss hjärtesorg, vänskap och heta kyssar. Första avsnittet har premiär 26:e januari 2017, skriv in i kalendern!


A Series Of Unfortunate Events

Den efterlängtade serieversionen av de klassiska barnböckerna har Neil Patrick Harris i en av huvudrollerna, och det ser så bra ut! Handlingen kretsar kring de tre föräldralösa syskonen Violet, Klaus och Sunny och deras ondskefulla förmyndare Count Olaf. Serien kommer bestå av åtta avsnitt och släpps på Netflix den 13:e januari 2017.


Midnight, Texas

Har du saknat True Blood? Då är den här serien något för dig! En avlägsen stad i Texas lever häxor, vampyrer och alla möjliga sorters övernaturliga varelser. Från regissören av succén Mr. Robot och baserad på böcker skrivna av författaren till True Blood – det här ser ut att bli spännande för dig som älskar skräck och fantasy! Midnight, Texas har premiär under 2017.


Prison Break

Prison Break är tillbaka! Miniserien utspelar sig sju år efter sista tv-filmen. Efter att Sara och Lincoln börjar misstänka att Michael fortfarande lever börjar de tillsammans att planera det största fängelseflykten i seriens historia. Serien har premiär tidigt under 2017 och kommer bestå av nio avsnitt.


Läs även:
6 tv-serier vi säger hejdå till 2017
How I Met Your Mother-stjärnan i ny ryslig Netflix-serie
5 Netflix-serier som räddar din tråkiga söndag

Foto: Netflix, Fox