Serier på Netflix i november 2020 – 4 tips

Vissa serier känns det som att man har väntat en evighet på att få se. Här är fyra hajpade produktioner – som äntligen har streamingpremiär.

Har du också suttit som på nålar och väntat på att säsong fyra av The Crown ska ha premiär på Netflix? Då kan vi meddelande att väntan äntligen är över!

Här är fyra efterlängtade premiärer på Netflix i november:

Kärlek och anarki

Svensk originalserie – av samma produktionsbolag som låg bakom succén Störst av allt. Ja, visst låter det lovande? Ända sedan vi fick höra om Kärlek och anarki har vi längtat efter premiären – och nu är det snart dags.

Serien består av åtta avsnitt, och berättelsen kretsar kring Sofie (Ida Engvoll) – en karriärsdriven konsult och gift tvåbarnsmamma. När hon stöter ihop med en ung IT-tekniker inleder de en flörtig lek som utmanar samhällsnormerna. Allt börjar oskyldigt, men blir snabbt mer vågat och riskabelt.

Premiär: 4 november

Dash & Lily

Äntligen blir den populära tonårsbokserien Dash & Lily tv-produktion! Berättelsen är skriven av de New York Times-bästsäljande författarna Rachel Cohn och David Levithan, och handlingen kretsar kring den cyniska Dash och den optimistiska Lily.

Av olika anledningar är de båda ensamma i New York över julhelgen. Som tidsfördriv placerar Lily ut en röd anteckningsbok med en utmaning i sin favoritbokhandel i hopp om att en kille ska hitta den. Det gör Dash – och en spännande tid väntar dem båda.

Premiär: 10 november

The Crown

När tv-serien The Crown lanserades på Netflix för fyra år sedan var succén ett faktum. Sedan dess har flera säsonger kommit och gått – och nu är det äntligen dags för den fjärde att äntra streamingtjänsten.

Vi befinner oss nu på 1980-talet, och prins Charles ingår ett tumultartat äktenskap med Lady Diana Spencer. Samtidigt som Elizabeth stöter ihop med premiärministern Margaret Thatcher.

Premiär: 15 november

Voices of fire

I amerikanska medier har det flitigt rapporterats om den nya serien Voices of fire – och nu är premiärdatumet nära. Produktionen beskrivs enklast som en inspirerande realityserie med fokus på människor och musik.

Tittarna får nämligen följa med till artisten Pharrell Williams hemstad och se när han tillsammans ett gäng talangscouter letar efter begåvade sångare. Målet? Att skapa världens bästa gospelkör.

Premiär: 20 november

Foto: Netflix

LÄS MER:

Det verkar som om Billy återvänder i Stranger things säsong 4

Här är alla nyheter på Disney plus i november

De mest romantiska ögonblicken i film – som inte innehåller sex eller kyssar