Mick Fleetwood, Nathan Apodaca och Stevie Nicks i sina respektive Tiktok-videor.

Stevie Nicks och Mick Fleetwoods svar på virala TikTok-videon

Du har väl inte missat den sköna skejtaren som mimar till Fleetwood Mac-låten Dreams på Tiktok? Nu har både Stevie Nicks och Mick Fleetwood från bandet gjort egna Tiktoks som svar!

Nathan Apodaca i Idaho, USA var på väg till jobbet när hans vrak till bil återigen vägrade starta. Istället tog han sin skateboard och filmade vägen till jobbet i en Tiktok-video. I videon dricker han juice och mimar till Fleetwood Macs Dreams från det kultförklarade albumet Rumours från 1977.

Apodaca, eller @420doggface208 som han heter på Tiktok, hade nog inte kunnat föreställa sig då att videon skulle visas mer än 50 miljoner gånger och att Fleetwood Mac-sångarna Stevie Nicks och mick Fleetwood skulle göra parafraseringar på honom. Låten Dreams har dessutom klättrat upp på Billboards Hot 100-lista för första gången sedan 1970-talet.

Nathan Apodaca blev kontaktad av juice-företaget som syns på flaskan han dricker i videon och de gav honom en ny bil – så nu är det tyvärr slut på hans sköna på-väg-till-jobbet-filmer per skateboard.

Stevie Nicks och Mick Fleetwoods svar

Fleetwood Mac repostade videon och skrev "we love this!" på Twitter, och bandmedlemmarna Stevie Nicks och Mick Fleetwood var härligt snabba på bollen och postade varsin egen Dreams-video.

Och ärligt talat är det väl det minsta det kan göra för Nathan när han så vänligt gav 70-talsikonerna ett uppsving på topplistorna.

No embed code for tiktok

@mickfleetwood

@420doggface208 had it right. Dreams and Cranberry just hits different. ##Dreams ##CranberryDreams ##FleetwoodMac

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

No embed code for tiktok

@stevienicks

Afternoon vibe. Lace 'em up! ##Dreams ##FleetwoodMac ##CranberryDreams @420doggface208

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

Läs mer:

Ungdomar på Tiktok slipar ner sina tänder med nagelfil

Därför vägrar Bianca Ingrosso skaffa Tiktok