Donald Trump på anställningsintervju med en kvinna som läser hans cv.

Är det här världens sämsta CV? Se Trumps anställningsintervju här

Hade du anställt Donald Trump om du såg hans CV? I en ny kampanjfilm för Demokraterna radar man upp några av hans imponerande - och mindre imponerande - prestationer genom åren. Se anställningsintervjun här!
Allt du behöver veta om presidentvalet i USA
Slå på ljud

Med bara dagar kvar till USA:s presidentval 2020 rasar kampanjfilmerna in. Vi har officiellt tagit klivet in i slutspurten - och det märks. Sarkasmen har dragits upp och i en av de senaste kampanjfilmerna har satirsidan Win America Back...PAC iscensatt när Donald Trump går på anställningsintervju.

En kvinna går igenom hans till en början ganska imponerande CV, men snart börjar en del - hm, vad ska vi kalla det - prekär information komma upp till ytan.

Eller vad säger du? Hade du anställt någon som har anmälts för sexuella trakasserier 26 gånger, varit föremål för flertalet bedrägeriutredningar, har 400 miljoner US dollar i skulder, har köpt en porrstjärnas tystnad, hyllas av rasistiska grupperingar och... Ja, ni fattar.

Win America Back... PAC är ett Twitterkonto som gör innehåll som ska "skära genom Trumps dimma av desinformation", dels genom välgjorda filmer som den nedanför men också genom att faktagranska Donald Trumps uttalanden på Twitter.

Se kampanjfilmen mot Trump här:

Så röstar Disneykaraktärerna i USA-valet 2020

Så funkar presidentvalet i USA – steg för steg