hans vanner

Fem saker hans vänner vill veta om dig

Din nya crush är ute med polarna – och du är samtalsämnet. Men, vad är det killkompisarna vill veta egentligen? Vi har svaren.

Killar är precis lika intresserade av att höra om kompisens nya kärlek som vi tjejer är. Vi bad några killar berätta om vad de vill veta om en kompis nya tjej. Det handlar inte om hur bra du är i sängen eller vilken slags kropp du har (även om det nog också kan komma på tal…).

Och du, ta det med en nypa salt. Det här är bara ett par snubbars åsikter, vi vet att det finns många olika slags män därute.

#1: Var träffades ni?

Det här är intressant av flera anledningar. Den som frågar tänker att omständigheterna och platsen kan säga en del om dig som person. Olika slutsatser lär dras beroende på om ni träffades under en blöt utekväll på krogen eller på en vandringsresa i Alperna.

Frågan kan leda till mer information om dig utan att den som ställer den behöver verka för nyfiken. Det grabbarna egentligen vill veta är dock givetvis var man hittar sin drömtjej, och om de kan lära något av ditt svar.

Lista: 14 saker du känner igen om du har en crush på någon

#2: Behöver jag lära känna henne?

Ett snyggt sätt att fråga om han bara ligger med dig eller faktiskt tycker om dig och är ute efter något mer seriöst. Killar gillar inte att diskutera dejter på samma sätt som vi gör. Hans kompisar kommer förmodligen inte att göra sig besväret att lära känna dig om du bara är en gästspelare.

#3: Hur ser hon ut?

Efter en högst ovetenskaplig undersökning har Baaam kommit fram till att vi tjejer generellt börjar utfrågningen om en kompis nya kille med frågan ”Vad gör han?”, medan killar gärna fokuserar på frågor om utseendet först. Genom att ställa den här frågan vill kompisarna såklart veta om du är snygg eller inte, för kom igen – alla vänner är intresserade av hur kompisens nya fling ser ut.

Läs även: Appen som tar reda på om din crush är intresserad

#4: Har hon några snygga kompisar?

När singelvännerna försäkrat sig om att du är en pingla vill de veta om dina vänner är singlar – och om de ser lika bra ut som du gör. Män är generellt lite mer praktiska än tjejer och tar gärna en enkel väg till romantisk lycka. Ju mindre de behöver leta efter en tjej desto bättre och om kompisens nya tjej är skön, så borde ju hennes vänner rimligtvis vara det också.

#5: Vill hon ha barn?

Om du är 22 kanske inte den här frågan är den vanligaste, men efter ett par år är killar precis lika intresserade som vi tjejer av huruvida deras kompisar är på väg att bilda familj eller inte.

Vännerna som redan har barn är såklart mer frågvisa när det gäller de här grejerna, för ju fler som hoppar på föräldratåget med dem desto bättre, resonerar papporna i gänget. De andra, ja, de vill nog mest försäkra sig om att ni inte skaffar barn inom någon snar framtid.

Gossip guy

Det här skvallrar männen om med varandra, enligt en undersökning av amerikanska Glamour.

37% rådgör med sina kompisar om hur de ska svara på en partners sms.
36% säger att de aldrig delar med sig av intima detaljer från sitt sexliv.
71% tycker att vännernas godkännande av en partner är viktigt.
43% erkänner att de har gråtit om sitt förhållande inför en vän.
28% av hetero killar och 40% av gaykillar nämner sitt kärleksliv varje gång de är med vänner.

Relaterat:
Därför ska du prutta inför din dejt (nej, vi skojar inte!)
11 saker ALLA tjejer gör med sina bästa vänner
Åtta saker du måste göra med din bästa vän under 2016

Foto: All Over Press