Isabella Löwengrips skilsmässa stoppas av tingsrätten

I maj förra året ansökte Isabella Löwengrip om skilsmässa från maken Odd Spångberg. Men skilsmässan har nu avskrivits av Stockholms tingsrätt.

Det var i maj förra året som Isabella Löwengrip, efter en lång tid av spekulationer, bekräftade att hon och maken Odd Spånberg hade separerat och skulle skilja sig.

”Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta”, skrev Isabella då i sin blogg.


Läs mer: Isabella Löwengrip får egen realityserie – då har den premiär

Eftersom paret har två små barn krävs ett halvårs betänketid efter att skilsmässan har lämnats in. Sedan måste man ansöka om fullföljd av skilsmässan hos tingsrätten – något som paret inte har gjort.

Sista datum att lämna in fullföljden var 11 juni – och då ingen av makarna har yrkat på skilsmässa inom ett år från betäknetidens början har Stockholms tingsrätt nu beslutat att makarna förblir gifta, skriver Aftonbladet.

Makarna har dock möjlighet att överklaga beslutet till Svea hovrätt – detta måste i så fall ske senast den 4 juli.

Isabella har berättat i bloggen att hon aldrig vill gifta sig igen och att hon bor särbo med sin nuvarande pojkvän, Hampus Jarlbo.

Läs också: Han är Isabella Löwengrips nya pojkvän: ”Jag är jättekär”

Artikeln publicerades först på Femina.