kendall jenner calvin klein

Kendall Jenners sexistiska kampanj för Calvin Klein upprör

Calvin Klein är välkända för sina sexiga kampanjer. I den senaste kampanjen, med bland andra Kendall Jenner, har de kanske dock tagit det lite för långt?

Vi är vana vid att se ett flertal kändisar posera i underkläder från Calvin Klein i olika kampanjer, men har inte varumärket tagit det lite väl långt den här gången? Kampanjan, som heter ”Erotica”, är företagets globala vårkampanj med modeller som Kendall Jenner, Klara Kristin, Abbey Lee Kershaw och Saskia de Brauw.

Eftersom det är underkläder som står i fokus är det inte särskilt konstigt att det är avklädda bilder, men det som internet har hängt upp sig mest på är rekvisitan och poserna med tillhörande texter om vad modellerna helst gör i sina Calvins.

Det är framför allt bilderna på Kendall Jenner som har upprört då många anser att de är sexistiska. Modellen och tv-stjärnan håller i en halv grapefrukt som många anser vara en liknelse med en snippa och hon kysser även en ros intill texten som säger att hon tycker om att ”äta” i sina Calvins.

Tycker du att Calvin Kleins kampanj är sexistisk?

Missa inte:
Kendall Jenners hudterapeut avslöjar hemligheten bakom hennes perfekta hy
Kendall Jenner avslöjar sina bästa skönhetsknep
Kendall Jenner avslöjar hur du får fler följare på Instagram

Foto: IBL