Lucas, Carl och Jonas är roligast på Facebook just nu

Igår var det dags för Big Buzz Awards 2016. Lucas Simonsson, Carl Déman och Jonas Fagerström kammade hem pris för Facebook Buzz of the Year och Baaam passade på att ta en pratstund med dem inför galan!

I år anordnades för första gången någonsin sociala medie-galan Big Buzz Awards på Berns i Stockholm. Flera kända influencers prisades för deras insatser på bland annat Facebook, Instagram och Youtube och tre av vinnarna var Lucas Simonsson, Carl Déman och Jonas Fagerström.

Kolla även: Baaam battlar i fuldans med Martin Masarov

Med klipp som är fullproppade med humor och bygger på igenkänning i vardagslivet har killarna snabbt blivit omåttligt populära. Tillsammans har de över 490 tusen följare på Instagram och de har även alla tre släppt musik. De startade sin resa var för sig, men jobbar idag även ihop. Och det var just ett Facebook-klipp som de har producerat tillsammans, en parodi på Idol, som de vann priset Facebook Buzz of the Year för under galan.

Baaam tog en pratstund med Lucas, Carl och Jonas inför galan och pratade om deras olika karaktärer, om det finns verkliga personer bakom klippen och hur en parodi skulle se ut om deras flickvänner hade gjort ett klipp om dem. Se intervjun nedan!

Läs även: Sabina Ddumba uppmuntrar kvinnor att ta plats: ”Kan jag så kan du”

503 Service Unavailable

Läs mer:
Äntligen! Håkan Hellströms nya musikvideo är här
Singelaktuelle Martin Masarow: ”Jag är fruktansvärt blyg”
Danny Saucedo om livskrisen: ”En örfil jag verkligen behövde”