marabou med smak av popcorn, crunchy corn och havssalt

Marabous första nya smak 2021: popcorn, crunchy corn och havssalt

Äntligen lite goda nyheter 2021! Marabou lanserar sin första smak skapad av svenska folket. Det här är ”Evas edition” av den berömda chokladkakan.

Förra året frågade Marabou svenska folket vilken smak de helst ville se på chokladkakan. På en hemsida kunde man sätta ihop sin alldeles egna smak av Marabou, och sedan skicka in det som förslag till företaget. Det fanns 64 ingredienser att välja mellan och man kunde kombinera upp till tre olika i samma chokladkaka.

Marabou chokladkaka med smak av popcorn, crunchy corn och havssalt

Nu har Marabou valt ut några smaker som kommer att bli verklighet under 2021. Först ut är ”Eva’s Edition med popcorn, crunchy corn och havssalt”. Marabou själva har ännu inte bekräftat nyheten, men på Instagramsidan Sockertweeten får man en första glimt av hur den kommer att se ut.

”HYPE! Vad tror ni om kommande Marabou Popcorn? Eva’s Edition med crunchy corn och havssalt. Kan bli succé!” skriver Sockertweeten.

Han påminner också om att det fanns en Marabou med smak av crunchy corn redan 2012. Hur den blir när den får sällskap av popcorn och havssalt återstår att se. Att döma av följarnas reaktioner är det många som ser fram emot att få smaka den nya chokladen:

”Låter supergott!”

”DRÖM”.

”Älskar popcorn och choklad. Först lite sött sen lite salt som bryter av. Sen om och om igen MUMMA. Perfect combo”, är bara några av kommentarerna.

Då kan man köpa nya Marabou i butik

Den 15 februari kommer "Evas edition" finnas i butikerna enligt Sockertweeten. Marabou har själva ännu inte bekräftat nyheten.

Foto: Instagram, Marabou

Relaterade artiklar

21 godissorter som du bara gillar om du innerst inne är en pensionär

Två nya smarriga höstnyheter från Marabou

Din egen smakskapelse kan bli Marabous nästa storsäljare