raggningsrepliker midsommar

Sex roliga raggningsrepliker att dra på midsommar

Årets sexigaste högtid är här - midsommarafton! Varför inte passa på att ragga upp någon snygging med en replik inspirerad av midsommarafton?

1. Vad säger du, ska vi strunta i femkampen och köra en tvåkamp i stället?

De flesta midsommarfester brukar innehålla någon typ av lek, vanligen femkamp. Varför inte ta tillfället i akt och skoja till det lite med snyggingen på festen? Har du tur tycker han att din idé låter betydligt mer lockande än att hoppa säck.

2. Är det en midsommarstång du har i fickan, eller är du bara glad att se mig?

En ny take på en klassisk raggningsreplik med en touch av midsommar. Det här är ju en ganska rättfram replik, men hey, varför inte ta för dig av det du vill ha?

3. Ska jag hjälpa dig att resa midsommarstången?

En ganska oskyldig line (om den sägs i rätt sammanhang). Hur din flört sedan tolkar den är ju upp till hen, men slår den helt fel kan du ju alltid släta över med att du faktiskt menade midsommarstången och inte något annat.


Bildkälla

4. Själv föredrar jag ju en annan typ av gubbar…

Scenario: Du och din flört har fått skålen med jordgubbar mellan er och ska precis börja ta. Det är då du droppar den här (gärna i samband med en blinkning eller ett snett leende). Med gubbar menar du kanske inte gubbar som sådana, utan snarare män överlag. Om du har mod nog för den här så bara kör!

5. Jag behöver inte basta när du är i närheten.

Ungefär samma sak som att säga till någon att den är het. En gullig, oskyldig men samtidigt väldigt tydlig raggningsreplik som absolut inte kommer att slå fel.

6. Jag har plockat sju sorters blommor och hoppas drömma om dig i natt.

Precis som nummer 5 är det här ett säkert kort för dig som vill verka lite gullig och oskyldig. Kopplingen till den gamla midsommartraditionen är tydlig och du kommer definitivt att säkra ett napp.

Lycka till! 😉

Missa inte:
Maxa midsommardrinkarna med isbitar av prosecco
Så gör du din egen midsommarkrans
Sju saker du förmodligen inte visste om doggy style

Foto: IBL