Fifty-Shades-Of-Grey-Ny-Bok-2017

Snart kan du uppleva Fifty Shades Darker på riktigt – med virtual reality

Håll i dig – snart kan du vara mitt i "röda rummet" med hjälp av VR-teknik. Regissören James Foley har skapat extramaterial till Fifty Shades Darker som är utöver det vanliga.

Läs mer: Dakota Johnson berättar allt om Fifty Shades Darker

Snart kan du uppleva Fifty Shades Darker på ett helt nytt sätt, filmskaparna bakom storfilmen jobbar nämligen med virtual reality-teknik som ett sätt att marknadsföra den nya filmen, uppger Deadline.

Virtual reality, eller VR som det ofta förkortas, är en teknik som återskapar en miljö och ersätter dina verkliga sinnesintryck med artificiella, du kan alltså besöka och interagera i en digital värld. Ofta har man VR-glasögon eller en hjälm till sin hjälp att återskapa miljön.

Och nu kan VR-tekniken snart placera dig mitt i Fifty Shades-världen.

– Ja, det finns marknadsföringsmaterial med ”bakom kulisserna” för Fifty Shades Darker. Skådespelarna stannade kvar efter att vi hade filmat klart och VR-folket återskapade en kopia av scenen, sa regissören James Foley vid en VR-konferens.

Exakt vad det är för VR-material och hur det kommer lanseras återstår att se. Men en sak är säkert – vi väntar med spänning!

Längtar du också till filmens premiär? Fifty Shades Darker går upp på biografer i februari nästa år, tills dess kan du kolla på trailern nedanför!

Läs mer: 6 saker du antagligen missade i Fifty Shades Darker-trailern

Läs även:
Guide: Fifty Shades of Grey-sex för nybörjare
Fifty Shades Darker slår nytt rekord – är bättre än Star Wars
Se nya (heta!) bilderna från Fifty Shades Darker

Foto: IBL