fa-mer-tid-over-till-sex

5 saker du kan göra för att få mer tid över till sex

Enligt en undersökning som gjorts av Mshop.se så anser bara 15 procent att de har sex tillräckligt ofta. Här är några tips på hur du kan få mer tid över till sex.

Läs mer: Fem sexställningar som passar perfekt när du är trött

I undersökningen, som gjorde av sexleksaksbutiken Mshop.se, deltog 660 deltagare och av dem svarade 60 procent att de ”verkligen” inte har sex tillräckligt ofta medan 15 procent var nöjda med hur ofta de har sex. Det kan vara svårt att hitta tid till sex mellan att jobba, laga mat och sova men det finns några knep man kan ta till för att hitta mer tid.

1. Ha morgonsex.

Somnar du alltid tidigt på kvällarna? Kör på morgonen istället.

2. Stäng av mobilen

Vi spenderar mycket tid på att hålla på med mobilen istället för att umgås med varandra. Sluta med det! Desto mindre mobil, desto mer tid för varandra.

3. Ha en dejt minst en veckodag i veckan

Det är oftast svårast att hitta tid på veckodagarna när båda jobbar och massa annat händer. Men gör en plan och bestäm minst en veckodag då ni ska ha dejtkväll.

4. Hjälp varandra

Oftast försvinner tiden för att man har för mycket att göra. Men om ni hjälps åt så kommer allt gå betydligt mycket fortare vilket ger er tid över till annat.

5. Testa nya saker

Testa något nytt, rollspel, nya platser eller varför inte fifthy shades of grey-sex? Genom att testa nya saker kanske lusten ökar vilket gör att du prioriterar sex framför en Netflix-serie.

Läs mer:
10 bra saker med att göra slut med någon
Guide: Fifty Shades of Grey-sex för nybörjare

Foto: IBL