Artikeln innehåller reklamlänkar
sexställningar

7 spännande sexställningar du aldrig testat innan

Hotta upp sexlivet med lite nya sexställningar. Vi har listat sju sexställningar som ger mer njutning för er båda.

Läs mer: Snygga och sexiga underkläder för under 500 kronor

1. Djupare

sexställningar
Lägg dig på rygg med din partner mitt emot dig.

Sära på benen och låt honom tränga in i dig från andra hållet. Ställningen gör att han kan komma djupare in i dig, men var lite försiktig – själva ställningen är rätt ansträngande.

Psst! Öka din njutning med hjälp av glidmedel som hjälper till.

Glidmedel från RFSU (länk till butik). Läs mer och köp här (länk till butik).

Läs också: Sofia, 29: Jag har fyra partners – men kärleken tar aldrig slut

2. Släpp kontrollen

sexställningar
Låt din partner göra jobbet! Lägg dig på rygg med en kudde under rumpan, och låt din partner gå ned på dig. Kudden uppdaterar den klassiska ställningen och gör det lättare för din partner att ge dig njutning.

Extratips: Gör ställningen ännu hetare med hjälp av en vibrator som ökar chansen för orgasm.

Smidig liten vibrator till budgetpris från Bmine (länk till butik). Läs mer och köp här (länk till butik).

Läs också: Experten: Vill du ha mer sexlust? Då måste du ta bort detta ur ditt liv

3. På sidan

sexställningar
Även här är kudden det magiska sättet att uppdatera sexlivet med. Ligg på rygg och vrid dig åt ena sidan, med kudden som stöd bakom ryggen. Samtidigt låter du din partner ställa sig på knä, och hålla i ditt övre ben medan han tränger in i dig.

Visste du att den här ställningen ökar chansen för g-punktsorgasm?

Öka chansen för g-punktsorgasm med en vibrerande massagestav från B Swish (länk till butik). Läs mer och köp här (länk till butik).

4. Ögonkontakt

sexställningar
Sensuella kyssar kan gå över i den här ställningen. Sitt kvar mitt emot varandra och gränsla honom samtidigt som du böjer dig bakåt. Ögonkontakten gör det extra sexigt.

Oooh! Maxa bådas njutning genom en penisring med vibrator.

Penisring från B Swish (länk till butik) med fem vibrerande funktioner för bådas njutning. Läs mer och köp här (länk till butik).

Läs också: Så har ni härligt sex

– när han har en liten penis

5. Extra spännande

sexställningar
För den avancerade! Ställ dig på alla fyra och låt din partner lyfta dig kring rumpan. Själva ställningen kommer garanterat att göra det hela mer spännande än vanliga missionären!

Psst! Vill du ha en sexleksak som inte ser ut som en sexleksak?

Toppa ställningen med vibrationer! En diskret sexleksak från Bijoux Indiscrets (länk till butik) gör jobbet. Läs mer och köp här (länk till butik).

6. Pilatesinspirerat

sexställningar
Ta hjälp av rekvisita och leta fram den där gamla pilatesbollen som du aldrig använder ändå hemma. Låt honom sätta sig på den och rid honom bakifrån. Känslan är magisk – men håll koll på balansen!

Maxa njutningen genom en het gel!

Ta njutningen till oanade höjder med hjälp av en gel från Belladot (länk till butik) som skiftar känsla mellan varmt och kallt. Läs mer och köp här (länk till butik).

7. Rid honom

sexställningar
Uppdatera cowgirlställningen och ta all kontroll i sovrummet. Låt honom lägga sig över sängkanten och luta sig nedåt, medan du rider honom och håller emot med hjälp av hans lår. Ställningen gör att kan få honom djupare i dig än tidigare, men underbart är kort eftersom han förmodligen får allt blod i huvudet efter ett tag!

Sexleksakernas sexleksak!

Vibratorernas vibrator – den klassiska rabbiten i ett nytt utförande från Tickler (länk till butik). Läs mer och köp här (länk till butik).