Artikeln innehåller reklamlänkar
diskreta sexleksaker

8 diskreta sexleksaker för kvinnor

Ta kontroll över din njutning. Idag finns det massor av sexleksaker små nog att gömma i din väska. Vi tipsar om 8 diskreta sexleksaker du kan använda när lusten kommer.

Tiderna då man skulle skämmas för sin sexlust är förbi! Idag är det fritt fram för alla kvinnor att ge sig hän sin sexlust och att äga sexleksaker är inte ett tabu. Det finns massor av olika sexprylar som ökar din lust eller hjälper dig få mer kraftfulla orgasmer. Vi har tittat extra på små diskreta sexleksaker som du lätt kan gömma i väskan, för att du aldrig ska missa en chans till tillfredsställelse. Att alltid ha en vibrator med sig kan vara användbart både när du är ensam och lusten faller på, eller när du är ute med din partner och ni både är sugna på lite äventyr.

Diskreta sexleksaker att ha i väskan

Vi har valt ut några små, men kraftfulla sexleksaker som du lätt kan gömma i väskan. Vad sägs om en vibrator i form av ett läppstift eller hjärta?

1. Bnaughty Classic Unleashed är en trådlös ”bullet massager” med kraftiga vibrationer för en ultimat känsla. Varför inte låta din partner styra den trådlösa fjärrstyrning. Här kan du köpa den (länk till butik)!

2. Picobong Ipo Purple är en liten fingervibrator som stimulerar klitoris. Både du och din partner kan trä den på fingret för en härlig upplevelse. Här kan du köpa den (länk till butik)!

3. Picobong Honi Cerise är en liten klitorisvibrator som du lätt kan placera inne i din vagina, tack vare snöret i botten. Här kan du köpa den (länk till butik)!

4. LELO Luna Beads både stimulerar och tränar vaginans muskler och bäckenbotten. Varför inte pigga upp arbetsdagen med lite hemlig stimuli för underlivet! Här kan du köpa den (länk till butik)!

5. Kolla vilken fin vibrator, som enkelt får plats i väskan då den är liten men härlig. Använd den både internt och externt! Här kan du köpa den (länk till butik)!

6. Vem vill inte ha en hjärtformad vibrator? Den här från Rianne S. Heart Vibe passar perfekt för yttre stimulering och har en kraftfull uppladdningsbar motor med 10 olika vibrationslägen! Här kan du köpa den (länk till butik)!

7. Classique Vibe från Rianne S har flera olika sköna vibrationslägen och kommer i en liten necessär med hänglås och nyckel så bara du kan komma åt den. Men det är ju inget misstänksamt med en necessär i handväskan! Här kan du köpa den (länk till butik)!

8. Så snygg variant av den välkända Womanizer! Många kvinnor berättar om orgasmer som når helt nya nivåer. En favorit, helt klart. Här kan du köpa den (länk till butik)!

LÄS MER:

9 spännande sexställningar du inte har testat förut!

Test: Är ditt förhållande jämställt?