Annons
9 spännande sexställningar du inte har testat förut
 

9 spännande sexställningar du inte har testat förut

Hotta upp sexlivet med lite nya sexställningar. Vi har bilder (och beskrivningar) på nio sexställningar för heteropar som ger mer njutning för er båda.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Psst! Har du testat sexleksaker? (reklamlänk via Apprl) Ett enkelt knep som gör det extra hett i sovrummet! (reklamlänk via Apprl)

Läs också: Hitta klittan: Så maximerar du din sexuella njutning

Sexiga saxen


Lägg dig på ett bord eller på sängen med höfterna mot själva kanten. Lyft benen så att du ligger i 90 grader och korsa dem, så kan din partner tränga in i dig ståendes. Wow-faktor utlovas!

Annons

Rida baklänges på sidan


Låt din partner lägga sig ner på sängen eller golvet, och gränsla hans lår med ryggen emot honom. Det blir en spännande twist på den klassiska ridställningen, och du har all kontroll.

Läs också: Experten: Vill du ha mer sexlust? Då måste du ta bort detta ur ditt liv

Bakifrån 2.0


Lägg dig på mage i sängen och åla dig fram över kanten, så att bara rumpan ligger kvar i sängen. Stöd dig med händerna på golvet, och låt honom tränga in i dig bakifrån samtidigt som han håller emot i svanken på dig. Eftersom du har huvudet nedåt kommer positionen göra dig extra knäsvag.

Sexigt vid skrivbordet


Har du testat att göra det på bordet någon gång? Okej, då är det dags för den här ställningen. Låt honom sätta sig i en skrivbordsstol och sätt dig i hans knä, och luta dig framåt. Resultatet blir en variant av doggystyle, och självklart bidrar jobbinspirationen till en extra sexig stämning.

Läs också: Baaam testade nätets mest hajpade sexleksak – så bra var den

”Det finaste man har sätter man på bordet”


Har du tillgång till ett högt bord eller en diskbänk? Sätt dig där och dra upp knäna mot bröstet. Placera dina ben på hans axlar och låt honom penetrera dig. Ställningen gör att han kommer djupare in i dig, och eftersom ni håller ögonkontakt kommer det att ta dig till högre höjder.

The X-Factor


Lägg dig på rygg i sängen (eller på en annan mjuk yta) och lägg en kudde under huvudet. Dra upp knäna mot bröstet och korsa dina ben. Låt sedan din kille lyfta dina höfter försiktigt och låt honom stöta in i dig.

Badkarsboogie


Krydda sexet i duschen med den här enkla ställningen. Låt honom ställa sig bakom dig, medan du tar upp ena foten på badkarskanten. Håll emot mot väggen medan han tar dig bakifrån, och håller dig kring midjan. Kom ihåg att det kan vara smart att ha en duschmatta så att ni inte halkar.

Yoga power


Inspireras av yoga och låt honom sätta sig i den klassiska lotusställningen med benen korsade. Gränsla din partner med ansiktet mot honom, och rid honom medan du har benen slingrade kring hans kropp. Ställningen är både intim och sexig, och ni kan passa på att kyssas och smeka varandras kroppar samtidigt.

Låt duschen hjälpa till


Spola upp ett bad med varmt vatten och låt honom sätta sig. Gränsla honom med ansiktet åt andra hållet, och ta hjälp av duschen för att stimulera klitoris, samtidigt som du rider honom. Duschen, som fungerar som vibrator (reklamlänk via Apprl) , hjälper dig att komma enklare, och det varma vattnet gör det extra sensuellt.

Läs mer: Sexologen: Så ofta har svenska par sex – egentligen

Källa: Cosmopolitan

 
Annons