9 tecken på att din älskling tänker fria till dig

9 tecken på att din älskling tänker fria till dig

Har du en dröm om att gifta dig? Här är nio tecken på att ett bröllop kan vara närmre än du tror.

Är du ihop med ditt livs kärlek? Då kanske du drömmer om att gifta dig med din älskling? Här är några tecken på att din bae faktiskt kan vara på väg att fria till dig.

Läs mer Dumpa Tinder – så här träffar du kärlek IRL

1. Hen är inte som vanligt

Om din älskling börjar gömma sina sms för dig, stanna kvar på jobbet senare än vanligt eller på något sätt bete sig annorlunda än tidigare – och du känner i hela kroppen att hen inte döljer något som skulle skada dig – kan det bero på att hen planerar ett frieri.

2. Hen tänker mer på pengar än tidigare

Det kan ju vara så att hen har blivit snål sedan amorteringskraven, eller för att ni ska ha råd att åka på den där inplanerade resan till Kap Verde. Men det kan också vara så att hen sparar pengar till en ring…

Bevisat: Här är staden du lättast hittar kärleken i

3. Hen frågar dig om framtiden

Har din bae plötsligt börjat ställa frågor om var du ser dig själv om fem år, eller vad du har på din bucket list? Det kan bero på att hen vill känna av hur pass intresserad du är av att ta nästa steg.

4. Hen pratar om kompisars bröllop

Vi blir som vi umgås, sägs det. Och om din partner har många vänner som gifter sig är det inte konstigt om hen skulle känna ett sug efter att göra likadant. Brukar din älskling prata mycket om sina kompisars bröllopsfester? Det kan vara ett tecken på att hen är sugen på att få uppleva det själv.

5. Dina smycken försvinner plötsligt

Blir du galen på att du inte hittar dina smycken längre? Ligger de inte där du lämnade dem? Kanske kan det vara så att din älskling har dubbelkollat din ringstorlek?

Läs också 10 effektiva sätt att komma över ett ex

6. Dina vänner ställer frågor om ringar

Att köpa en födelsedagspresent till din bae kan ibland kännas som den största utmaningen på jorden. Så, tänkt dig hur svårt det måste vara att välja en förlovningsring till din partner. Det kan vara så att din älskling har tagit lite hjälp av dina vänner (… och att de är usla på att hålla det hemligt)?

7. Hen har plötsligt blivit mer romantiskt

Har din älskling börjat klä sig finare den senaste tiden? Kanske är hen också lite extra gullig och gör romantiska saker? Inte så konstigt. Hen ska ju fria till dig, då måste hen ju visa sig från sin bästa sida.

What!? 11 udda fobier som kan förstöra ditt kärleksliv

8. Hen använder ordet ”vi” istället för ”jag”

Helt enkelt för att din älskling inte kan tänka sig ett liv – eller en dag – utan dig. Och för att ”ni” är viktigare för din älskling än hen själv.

9. Hen frågar dig rakt ut om din ringstorlek

Det kan ju vara en helt vanlig tisdags-present. Eller nej, det kan det typ inte. Nu är det förmodligen riktigt nära.

Läs mer
7 tecken på att du är kärleksberoende
Konstiga personer har lättare att hitta kärleken
Därför stärks ert förhållande av att titta på Netflix

Bildkälla IBL