Baaam testade nätets mest hajpade sexleksak – så bra var den

Baaam testade nätets mest hajpade sexleksak – så bra var den

Det finns sexleksaker – och så finns det sexleksaker som får kvinnor att skriva romaner om hur deras liv förändrats. Baaam bestämde sig för att testa nätets just nu mest hyllade sexleksak.

Missa inte! Äntligen! Nu kan du köpa sexleksaker via Baaam

Har du hört talas om Womanizer? Det hade inte vi heller. Men det var innan vi började se namnet dyka upp överallt i olika Facebookgrupper. Det visade sig snart att Womanizer är en ny sorts sexleksak som stimulerar klitoris genom en slags sugfunktion. Det är också riktigt märkligt att döpa en sexleksak för klitorisbärare efter en mansgris men vi väljer att välvilligt tolka det som ett sätt att ta tillbaka ordet.

Frågan är ju då, håller Womanizer vad den lovar? Ska vi tro Facebookgrupperna är svaret ett rungande ”JAAAA!”.

Vi kunde ju inte annat än att se vad the fuss was all about. Men först måste vi förklara hur Womanizer fungerar.

Läs också: Hitta klittan: Så maximerar du din sexuella njutning


Det finns flera varianter av Womanizer där de populäraste modellerna heter Womanizer W500 Pro och Womanizer Pro40. Gemensamt för de båda modellerna är att de stimulerar med pulserande tryckvågor som ger en sugande känsla.

Intensiteten går att ställa in i flera steg och båda modellerna är också tysta och uppladdningsbara. De stora skillnaderna mellan modellerna är att W500 kostar ungefär dubbelt så mycket som Pro40, ungefär 1899 kronor resp. 999 kronor. Utöver det är Pro40 vattentät, vilket inte W500 är, och har därtill några fler intensitetssteg.

Här finns en film som visar hur den fungerar.


Efter många timmars efterforskningar (detta är en ren vetenskap!) beslöt vi oss för att den billigare varianten kändes bäst att testa – helt enkelt för att den är mer prisvärd.

När den landar i brevlådan är det i ett neutralt paket utan större krusiduller men med en lite lyxigare slide out-öppning. Paketet skulle mycket väl kunna innehålla någon slags locktång.

I paketet finns, förutom Womanizern, en USB-sladd som man kan ladda upp den med och två silikonhuvuden för att den ska passa de flesta kroppar.

Men slutsnackat om teknikaliteter, vi vet vad ni vill veta – hur är den?


Om man aldrig har testat den här typen av klitorisstimulator kan det vara lite knepigt till en början. Det gäller att hitta rätt och placera den över klitoris så att det uppstår ett slags vakuum. Skulle den inte sitta helt rätt är det dock inte onajs för det men det är när den hamnar rätt som magi uppstår.

Och vi ska tala klarspråk – detta är najs. Många har beskrivit Womanizer-känslan som riktigt bra oralsex och sanningen ligger nog nära det. Det är något med sugfunktionen som gör att det känns väldigt trevligt och när man väl lyckats placera den rätt är det (bokstavligt talat) bara att luta sig tillbaka och njuta.


Vissa har dock sagt att de nästan kommit lite för fort av den (verkligen en petitess i sammanhanget!) men det ska nog gå att kontrollera genom att under tiden ändra stimuleringsintensiteten upp och ned. Det går bra att nå tack vare knapparnas placering och bör nog användas för maximal njutning.

Så, bottomline. Rekommenderar Baaam Womanizern?

Ja. Ja! Ja! Ja!

Läs också: 18 heta tips som boostar ditt sexliv

Foto: IBL