en clown och två tjejer som kollar skräckfilm i soffan

Därför är kvinnor som älskar skräckfilm grymma partners

Är du tillsammans med någon som älskar skräckfilm? Då har du dragit en riktig vinstlott. Här är 8 anledningar till att kvinnor som älskar skräck och rysare är grymma partners!
Här är några av historiens värsta kvinnliga seriemördare
Slå på ljud

Vintermörkret ligger som ett tungt täcke över landet och många klagar på mörker och kyla (vem kan klandra dem?). Men det finns de som lever sitt allra bästa liv precis just nu, de som älskar att det är mörkt nästan dygnet runt. Vi pratar så klart om skräckfilmsfantasterna.

Skräckfilmer kan verkligen dela folk itu. En del älskar dem och ser flera i veckan, medan andra inte skulle titta på en rysare ens om de fick betalt.

Därför är kvinnor som älskar skräckfilm fantastiska att vara tillsammans med

Men hur är det att vara tillsammans med en person som älskar skräckfilm? Kan man ens vara ihop om en partner är team skräckfilm och den andra är team romantisk komedi? Svaret är ett solklart ja! Att vara tillsammans med en person som älskar skräckfilm är fantastiskt, oavsett om du själv gillar rysare eller inte.

Här är 8 anledningar till att personer som gillar skräckfilm är helt otroliga partners:

1. Hon är inte rädd för att ta bort spindlar, kackerlackor och andra kryp åt dig

Hon kommer antagligen till och med tycka att den där gigantiska spindeln i hörnet är fascinerande. Med lite övertalning kanske du kan få henne att sätta spindeln ute i det fria där den hör hemma, och inte behålla den för att den är ”cool”.

2. Hon kan försvara er båda mot eventuella inkräktare och inbrottstjuvar

Japp, hon kommer antagligen vara den första att springa mot ytterdörren för att undersöka vad det var för mystiskt ljud ni vaknade av mitt i natten. Och du behöver inte vara orolig. Är det någon där på riktigt har din flickvän stenkoll på hur hon ska göra. Det har hon ju lärt sig från alla skräckfilmer hon sett.

3. Hon är inte rädd för mörker

När mörkret smyger sig på och de kolsvarta vinternätterna gör sig påminda – kryp upp i hennes famn och låt henne hålla din hand. Vi lovar att din rädsla för mörker kommer försvinna när du upptäcker den höga mysfaktorn i att bli omfamnad i soffan av den du älskar (gärna medan vinden viner utanför).

4. Hon är bra på att trösta och lugna

Eftersom många andra är livrädda för något som hon själv älskar (skräck, skräck och mera skräck) är hon van att trösta och lugna folk i sin närhet. Behöver du bli tröstad av egentligen vilken anledning som helst så kommer hon vara den första du vänder dig till.

5. Hon älskar utmaningar och är inte rädd för något

Rädsla finns inte i din flickväns värld. Hon kör på och ju större utmaningen är desto bättre. Hon kommer göra allt för att få det hon vill ha och det är bara så härligt!

6. Hon söker efter kickar

Med en flickvän som älskar skräckfilm kommer ditt liv aldrig bli tråkigt. Hon söker kickar, vill alltid hitta på något roligt (eller läskigt) och med henne har du aldrig en tråkig minut.

7. Hon kommer älska dig som ingen annan

Eftersom hon har sett i skräckfilmer vilka fruktansvärda saker som kan hända med personer i ens närhet kommer hon att ta tillvara på varje minut med dig. Hon kommer älska dig, ta hand om dig och behandla dig som en riktig prins eller prinsessa!

8. Hon är en riktig badass

Hon är badass, hon är tuff, hon säger vad hon tycker och hon håller verkligen inte tillbaka. Det gör att din flickvän tar både dig och personer i er närhet med storm. Jämt. Och det är verkligen något att gå igång på!

Förlaga: Thought Catalog

Foto: Netflix, TT

LÄS MER:

Här är nya pandemiserien som ger oss kalla kårar

Topp 10 absolut läskigaste skräckfilmerna – enligt pulsmätare

Här är den ultimata skräckfilmen – vågar du kolla?