killar berättar om sex

Fem vanliga killar berättar: "Sexet vi aldrig glömmer"

Ett sista minuten-ragg, förverkligandet av en fantasi och parksex med polisbesök. Ta del av fem vanliga killars berättelser om deras mest minnesvärda sexstunder.

Robban, 28:

”Hundra meter från min port sprang hon ifatt mig”

– En av mina mest minnesvärda sexstunder är en sådan där fantasti som jag tror att de flesta killar någon gång drömt om att förverkliga. Att helt enkelt bli uppraggad på väg hem från krogen när man gett upp hoppet om att kvällen ska sluta på något annat sätt än hemma i sängen, ensam. Jag hade haft en rätt lugn och skön kväll hos en kompis. På väg hem från tunnelbanan, ungefär hundra meter från min port, sprang en tjej ifatt mig. Hon förklarade att hon tyckte det var läskigt att gå hem ensam mitt i natten och undrade om jag kunde göra henne sällskap. Jag frågade hur hon kunde vara så säker på att jag var någon att lita på. Men hon bara skrattade och så började vi snacka med varandra samtidigt som jag följde henne till hennes port. När vi var utanför chansade jag och frågade om jag fick följa med upp. Det fick jag och vi började kyssas nästan direkt, för att efter en liten stund ha sex med varandra.

Efteråt promenerade jag de drygt hundra meterna hem igen och somnade med ett leende på läpparna. Jag har fortfarande inte förstått om hon verkligen var rädd för att gå hem ensam eller om hon redan från början hade en baktanke med att springa i fatt mig.

Relaterat: Baaam-läsarnas pinsamma (och jobbiga!) sexminnen

Selmir, 24:

”Det hände på en kyrkogård”

– Jag var på semester hos mina släktingar i Serbien. En kväll kände jag mig lite uttråkad. Jag hade druckit en del och loggade in på ett chattforum, mest på skoj, utan seriösa förhoppningar om att verkligen träffa någon. Men så började jag chatta med en tjej och konversationen blev allt mer intensiv. Vi upptäckte att vi bodde väldigt nära varandra och så bestämde vi träff.

Vi gick planlöst runt i kvarteret hand i hand; pratade lite, kysstes lite… Plötsligt hamnade vi på en kyrkogård av alla platser, och innan jag visste ordet av var mina byxor neddragna. Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna bli upphetsad på en kyrkogård. Men det blev jag, kåt och lite full som jag var. Vi hade sex och det var väldigt bra. Men efteråt bestämde vi att vi inte skulle ses igen utan spara vårt fina minne som just ett minne. Känslan att göra något förbjudet på en kyrkogård medan solen höll på att gå upp är något som jag aldrig kommer att glömma.

Läs även: Stor guide: Här är sexleksakerna som får bäst i test

Tim, 27:

”När man får oväntat besök”

– En sval kväll i mars satt jag och min kompis med varsin tjej runt en egengjord brasa i en park och värmde oss. Det var sent och min kompis och hans tjej begav sig hemåt och lämnade mig och min fling ensamma. Själv hade jag inga som helst planer på att gå hem. Det dröjde inte länge innan vi började hångla rätt friskt, vilket i sin tur ledde till sköna smekningar.

Innan jag ens hann fatta vad som hände så kände jag hennes händer blixtsnabbt dra ner min gylf och i en snabb rörelse lirka ut min halvt hårda kuk. Några sköna handrörelser senare var den hård som sten då hon även lyckades ta fram sina bröst som nu guppade i takt. Hon sög av mig. Jag höll precis på att komma när jag hörde något som lät som bildäck som svänger in på grus. Ljudet kom närmare och jag drog bort hennes huvud från mitt skrev och spejade omkring. Sakta gled en vit huv fram och jag såg att det var en polisbil som kom rullande med strålkastarna rakt mot oss. Min gylf var förvisso öppen men kuken låg i alla fall innanför byxorna. Tjejen började skratta helt hysteriskt och jag försökte hålla mig för skratt samtidigt som jag vinkade lite vuxet till polisen: ”Tja tja, allt är bra här konstapeln” tyckte jag min vinkning sa. Men de hade inte bråttom utan gick ut ur bilen och satte sig ner vid elden och utbrast ”Fan, här har ni det bra! Vi har fått klagomål om en farlig obemannad brand men det här verkar ni ju ha koll på. De satt kvar och pratade ett tag för att sedan lämna oss ensamma i lugn och ro vid vår eld.

Läsarna berättar: ”Sommarsexet vi aldrig glömmer”

Robert, 25:

”Sexlivet tog en helt ny vändning”

– Min pojkvän och jag hade varit tillsammans i några månader och var hemma hos honom. Det låg en spänning i luften och vi låg och kysstes och smekte varandra i sängen. Jag blev sugen på att förverkliga en liten fantasti, nämigen att ha hett sex i duschen. Jag frågade försiktigt och han var inte sen att haka på. Heta kyssar på väg genom lägenheten, vi var extremt kåta. Ånga, värme och mjukt strilande vatten. Han stönade när jag gång på gång trängde in i honom. Vi kom samtidigt och efteråt var vi som i trans, utpumpade och lyckliga. Vi hade hittat det bästa och skönaste för oss och vårt sexliv tog efter det en helt ny vändning.

Sexigt: Läsarna berättar: ”Vi hade sex på nakenbadet”

Micke, 22

”Att få göra som jag ville med henne var berusande”

– Jag har alltid tänt på undergivna tjejer och tanken på att känna att det är jag som bestämmer gör mig väldigt upphetsad. Därför är det här minnet med en tjej som hette Malin helt oförglömligt. Det var precis allt jag hade drömt om och lite till.

Det var vår allra första dejt och jag föreslog att vi skulle åka hem till mig, vilket hon ifrågasatte med ett leende och frågade ”Gör verkligen fina flickor så?”. Jag svarade att ”Lydiga flickor gör som dom blir tillsagda”, på det svarade hon bara ”Ja” och sen vinkande hon in en taxi.

På väg hem i taxin så kysstes vi nästan hela tiden och när vi väl var hemma så var vi båda två så kåta att vi mer eller mindre kastade oss ur taxin och betalade så fort det bara gick. När vi väl kommit innanför dörren så kastade hon av sig alla kläder och sa ”Jag lovar att jag ska göra allt du vill”. Den kvällen var fullständigt magiskt, hon var så inbjudande helt utan skam eller blyghet. Känslan att hon frivilligt la all makt i mina händer att göra som jag ville med henne var berusande.

Vi älskade i flera timmar och testade alla sexställningar vi kunde komma på. Och hon lät mig snällt använda de sexleksaker jag ville. Det som gjorde att Malin stack ut var att hon vågade vara hämningslöst kåt utan att skämmas över det. De flesta tjejer jag hade träffat innan hade varit väldigt blyga i jämförelse. Vår relation slutade någon månad senare då hon valde att flytta, men minnet av henne kommer jag bära med mig hela livet.

Läs även:
Läsarna berättar: ”Vi hade sex på nakenbadet”
Guide: Allt du borde veta om analsex
Så använder du sexleksaker när ni har sex

Sammanställt av Cecilia Salamon

Foto: IBL