Dumpa Tinder – så här träffar du kärlek IRL

Dumpa Tinder – så här träffar du kärlek IRL

Är du trött på att swipea utan att få en match? Stäng ner appen och läs våra bästa tips för att träffa kärlek i det verkliga livet!

Läs mer 16 bevis på att Leonardo Dicaprio alltid varit ditt livs kärlek

1. Skapa nya rutiner

Om du är kvar på samma jobb, tränar på samma gym och festar på samma ställen är det svårt att träffa nya människor. Så, byt vanor. Testa en ny träningsform, signa upp dig på en stand up-kurs, eller dra med tjejerna på ett annat uteställe än du är van vid. Då är chansen större att du träffar nya intressanta människor.

2. Dra nytta av dina vänner

Ett av de vanligaste sätten att träffa en ny partner är genom vänner. Var öppen för att träffa nya vänner och se till att träffa dina vänners vänner. Då är chansen stor att du hittar en diamant! (En diamant som dessutom har god smak när det kommer till umgänge!).

Missa inte! Bekräftat: Här är staden du lättast hittar kärleken i

3. Det ultimata foto-knepet

Det här funkar i princip alltid! Det är åtminstone ett superbra knep när du vill ta kontakt med någon, men inte riktigt vet hur du ska börja. Nästa gång du är på fest eller tar en fika och ser någon du tycker verkar intressant, be hen ta en bild på dig och dina vänner. Istället för att sen bara gå därifrån, börja prata med personen! (Du kan tacka oss redan nu, det kommer funka!).

4. Var inte för kräsen

Let’s face it, ingen är perfekt. Att ha en bild av hur din nästa kärlek ska vara gör det supersvårt att träffa hen. Var öppen och testa en helt annan typ än du brukar träffa eller ge den där dejten en till chans även om ni inte klickade första gången ni sågs. Oavsett om du träffar din nya kärlek eller inte, så kommer du garanterat ha kul när du vidgar dina vyer!

5. Vänta inte!

Vänta inte på att personen du har något på gång med ska ta nästa steg. Gör det själv! Och istället för att fråga om någon annans nummer, ge ditt nummer till en person som du är intresserad av. Då slipper du fundera på om du ska våga skicka det där sms:et eller inte. Om hen är intresserad hör hen av sig!

Läs även: 10 effektiva sätt att komma över ett ex

6. Satsa på andra platser

Visst, det kan många gånger kännas mer naturligt att flirta med någon på en fest än på bussen. Men om du bara dejtar när du är ute utnyttjar du långt från veckans alla timmar. IKEA, ett mysigt café och gymmet är också bra platser att flirta på. Ställ en fråga kopplad till sammanhanget. Du märker ganska snabbt om hen vill fortsätta prata.

7. Visa att du är intresserad!

Helt klart det allra viktigaste. Var framåt och visa att du är intresserad. Hur ska hen annars veta!? Det kan kännas läskigt, men det värsta som kan hända är att hen inte är intresserad av dig. Och hur farligt är det egentligen? Inte så värst, eller hur?

Läs mer
7 tecken på att du är kärleksberoende
11 udda fobier som kan förstöra ditt kärleksliv
Konstiga personer har lättare att hitta kärleken

Bildkälla IBL