Läsarnas pinsamma - och jobbiga - sexminnen

Det är dags för oss att dela med oss av en skatt – en skatt av pinsamma, roliga och jobbiga sexminnen #truestory.

En upphetsad labrador

Mitt ex hade en hund som alltid var med oss. Jag tycker det är jobbigt med hundar, men hade precis börjat vänja mig vid den här. Kände dock att det blev för mycket när hunden visade intresse för vårt sexliv. Att den tittade på var standard. Jag hatade det men lyckades oftast förtränga vovvens närvaro. Men en kväll fick jag nog. När vi låg med varandra hoppade den upp i soffan och började jucka vilt mot en kudde. Jag tappade lusten helt – en kåt labrador är inte riktigt den publik jag drömt om när jag fantiserat om trekanter och offentligt sex…
Leyla

”Skulle bara kolla så ni kommit hem ordentligt”

Min killkompis och jag hamnade i säng med varandra hemma hos mig, efter en kväll med alldeles för mycket att dricka. Stockholms skoningslösa bostadsmarknad hade tvingat mig att flytta in i min mosters lägenhet. Precis när vi satt igång ¬– föreställ dig synen, jag på alla fyra och han som tar mig bakifrån hårt och intensivt – öppnades plötsligt dörren och min moster klev in i rummet. Hon verkade först inte se vad vi gjorde, hur nu det kunde vara möjligt, för hon hann gå några steg mot oss innan hon plötsligt vände och mumlade någonting om att hon bara ”skulle kolla så vi kommit hem ordentligt”. Det hade vi ju absolut. Uttrycket ”kommit hem ordentligt” är ett stående skämt numera.
Erika

Snuskiga spår utanför fönstret

Det här var längesedan, när jag fortfarande bodde hemma hos min mamma och hennes kille. Vi bodde i en villa och mitt rum låg på andra våningen. Hela vintern sov min dåvarande pojkvän hos mig, i mitt lilla rum. Vi hade väldigt mycket sex, minns jag. Det tog slut mellan oss någon gång efter årsskiftet. Han fick jobb i en annan stad och jag kom över honom ganska smärtfritt.

Men en dag gjorde han sig påmind på ett helt förskräckligt sätt! Det var årets första varma vårdag. Jag satt på vår uteplats och solade medan mamma och hennes kille höll på att fixa och kratta i trädgården. Plötsligt sa mamma ”Vad fan är det här?”. Man hörde på hennes röst att det var något utöver det vanliga. Nedanför mitt fönster låg en utspridd hög med typ tio-femton använda kondomer och även ett par kalsonger som tinat fram. Helt sjukt! Mitt ex hade alltså bara kastat ut kondomerna genom fönstret när han kommit i dem, och dessutom ett par (smutsiga) kalsonger?! Det såg så äckligt ut och jag trodde jag skulle skämmas ihjäl. Under tystnad städade jag upp, med hjälp av min mammas kille, vilket gjorde situationen ännu mer bisarr. Vi har aldrig någonsin pratat om det här igen.
Paula

Telefonsamtalet

Min pojkvän och jag hade sex och det var verkligen hett! Vi stönade som mest när jag plötsligt hörde ett ”Hallå?” från någonstans i sängen. Jag trodde det var inbillning så vi fortsatte, men sen fick jag en jävligt obehaglig känsla och famlade efter telefonen. Kollade min samtalshistorik och hade ett utgående på typ 20 sekunder… Till min superseriösa kollega, 40 plus och allt annat än easy going. Om någon undrar så kan jag säga att det var extremt stelt att träffa henne dagen därpå.
Gilberte

Vikingagungan

Jag hade sex med en kille, ett one night-stand, som hade en annorlunda sexteknik. Han körde liksom sin penis hela vägen ut och hela vägen in i mig. Samma tempo, samma rörelse – om och om igen. Tänk vikingagungan på Gröna Lund! Just vikingagungan var också det smeknamn mina kompisar och jag gav honom när vi diskuterade den här märkliga sexupplevelsen dagen därpå. Till saken hör att hans penis var ovanligt lång, vilket förstärkte gungeffekten ytterligare. Det blev ingen favvoställning för mig, men ett komiskt minne.
Maria

Läs även:
18 tips som förändrar ditt sexliv
Baaam-läsarna avslöjar: ”Sexet vi aldrig glömmer”
25 intima frågor om sex – som Baaam svarar på

Svarta kondomer, plz!

Jag sa till min dejt att jag ville använda kondom, och det tyckte han var en bra idé. Han berättade entusiastiskt att han köpt svarta kondomer, drog ivrigt på sig en och började posa framför mig: ”Kolla vad den ser stor ut i svart”, sa han. Jag tänkte bara på den där spökplumpen i Kalle Anka och hade sjukt svårt att hålla mig för skratt. Från och med det ögonblicket dog lite av spänningen och mystiken jag tidigare känt för killen… Men vi fortsatte träffas och ligga, kanske tio gånger, och japp – en svart kondom var alltid på. Varje gång kommenterade han hur häftigt det såg ut. En annan lite udda grej med den här killen var att han mitt under sexet, vid två tillfällen, plötsligt avbröt och sa att han var törstig för att gå ut i köket och dricka mjölk.
Viktoria

Sex i buskage

När jag var 13-14 år var jag jättekär i en kille, men det hände inte så mycket utöver ett par oskyldiga kyssar. Några år senare träffades vi igen och då blev det väldigt hett, väldigt snabbt. Vi tog en promenad och vid Karlbergs slott (i Stockholm, red anm) kunde vi inte längre hålla oss ifrån varandra. Vi hamnade i ett buskage där vi slet av varandra kläderna. Tydligen var buskaget inte så tätt som vi hoppats för folk som passerade i kanalen applåderade från sina båtar.
Katten

Han började blöda näsblod – sa att det var mens

Den här märkliga storyn började med att min kompis hade sex med en viss kille. Jag sa ”Fy fan, hur kunde du? Han är ju stans fulaste kille!”. Han hade simmiga fiskögon och såg verkligen inte bra ut på något sätt. Men en vecka senare gjorde jag samma sak ¬– jag hade sex med honom! Fråga mig inte varför. Han gick ner på mig och jag råkade knäa honom hårt i ansiktet, vilket resulterade i att han började blöda näsblod. Det forsade ur hans näsa och fläckade ner sängkläderna. Vi höll till hemma hos hans kompis, som kom in lite senare på kvällen och började klaga med en ganska aggressiv ton: ”Alltså Cissi har ju fått mens, det ser förjävligt ut här – hon måste städa upp allt nu direkt!”. Killen jag låg med sa inget, han höll typ med i det tysta. Jag skämdes jättemycket, vilket var helt sjukt, men jag var så ung och oerfaren att jag inte vågade säga emot. Nu skrattar jag åt minnet, men jag minns att jag bara ville dö.
Cissi

Läs även:
Sju sexiga sätt att onanera – med din partner
Så var läsarnas hetaste sommarsex
Sex knep som får hon att bli bättre på oralsex

Foto: Thinkstock