bra i sangen

Sju tecken på att du är riktigt bra i sängen

Det är ingen idé att förneka att du någon gång har undrat över om du är bra i sängen. Här är sju säkra tecken på att du skapar magi mellan lakanen!

1. Din partner gör allt för att hålla sig

Ett bra tecken är om din partner gör allt i sin makt för att sexet inte ska ta slut för tidigt. Om det är nära att hända och hen inte vill sluta njuta så kan du vara säker på att du är riktigt grym på det du gör.

2. Din partner vill göra det igen, och igen

Om din partner inte får nog av dig och gärna har sex så ofta som möjligt så kan du vara säker på att du är riktigt bra i sängen. Hen blir redo av bara tanken på hur skönt ni hade det senast.

3. Din partner fortsätter att flörta efteråt

Om din partner fortfarande är flörtig och vill ha dig nära efter sexet så är det för att hen inte kan sluta tänka på dig och hur bra det var. Klappa dig själv på axeln!

4. Din partner tar på dig

Så fort chansen ges känner du hur din partner tar på dig. Hen kan helt enkelt inte hålla sina tassar borta – och nu vet du varför.

5. Din partner berättar för dig hur skön du är

Tro oss, hen skulle inte säga att det var skönt om det faktiskt inte var det. Din partner njuter helt klart av det du gör och vill att du fortsätter på samma sätt. Skulle hen inte tycka om det så skulle hen inte säga något alls.

6. Det är riktigt skönt för dig

It takes two, baby. Om du tycker att sexet är magiskt, hett och passionerat så kan du räkna med att din partner upplever det likadant. Det går givetvis åt båda håll; om du tycker att det är obekvämt och stelt så tycker din partner förmodligen samma sak.

7. Din partner visar upp nya moves

Om din partner är imponerad av det du gör i sängen så kan du räkna med att hen också kommer att vilja imponera mellan lakanen. Om ni fortsätter att utvecklas tillsammans så kommer det att bli amaaaazing!

Läs också:

Allt om oralsex – läs här!
Vad tycker män om sex – egentligen?
Fem sexställningar som passar perfekt när du är trött
Sex saker tjejer önskar att killar visste om oralsex

Foto: All Over Press