Annons

Nu kan du hyra en Chanel Boy Bag på svenska sajten Rentatrend.

 

Så kan du hyra en Chanel Boy Bag för 400 kronor

Att köpa en Chanel-väska kan kännas väldigt långt borta, men en ny sajt råder bot på "problemet" och gör det väsentligt billigare än att köpa en egen.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Drömmer du om att köpa en alldeles egen Chanel Boy Bag? Väskan kostar runt 15 000 kronor och uppåt i butik (och ja, den går att köpa på nyöppnade Chanel i Stockholm) – vilket är, eh, ja, dyrt. Men om du ändå vill njuta av lyxen med en Chanel över armen kan du faktiskt hyra väskan på en ny, svensk sajt.

Annons
hyra chanel väska

På Rentatrend kan du hyra en Chanel-väska för 400 kronor om dagen.

Sajten Rentatrend grundades av Louise Tomassino, Danijela Pavlica och Christina Lindberg och idén är att dela med sig av sina kläder. Istället för att låta dem samla damm i garderoben kan du med ett enkelt knapptryck hyra ut plaggen genom sajten.

Och tvärtom funkar lika bra det – det går alltså att hyra plagg på sajten, precis som på Airbnb. En Chanel Boy Bag kostar 400 kronor om dagen och en Louis Vuitton Neverfull kostar 120 kronor om dagen. Dessutom går det att hyra klänningar och andra accessoarer inför till exempel ett bröllop eller en fest.

Läs även:
Victoria’s secret öppnar nu butik i Stockholm
Känd svensk designer gör Kenzas bröllopsklänning
Modebloggarna tipsar om sommarens trender 2016

Foto: IBL