Annons
 

Så lyckas du med sommarflörten (och får den att hålla!)

Singlar – vår bästa tid är nu! Det är dags för en sommarflört. Baaam tipsar om hur du lyckas med den.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Sommaren – alla singlars lyckorusiga tid. Det är nu vi går ut ur våra vintertrötta skal och känner oss som våra bästa jag. Sommaren gör oss helt enkelt lite gladare, lite kåtare och lite mer öppna för kärlek. Det är dags för en sommarflört!

Annons

Våga ta ögonkontakt
Att få en tinderdejt är oftast en lätt match. Bokstavligen. Att våga ta kontakt med någon på stranden/stan/krogen – kanske lite svårare om du är av den blygare sorten. Det första du kan göra om du flörtar dagtid är att ta av dig solglasögonen. Hur ska du annars kunna få ögonkontakt med en snygging? Blir det en sådan där spontan och nice utgång där du stöter på någon du verkligen gillar – våga visa det. Utmana dig själv om du är blyg. Långa blickar, leenden och beröring på personens arm är en bra start. Är du tydlig med att du gillar personen, och är den som vågar, så ökar sannolikheten att du får det tillbaka, om inte av den personen så av någon annan. We promise you!

sommarflört
Bildkälla

Ha dejter utan alkohol
Visst, en öl kan lätta stämningen och göra det lite mera avspänt. Men det kan också vara en glädjedödare om det blir för mycket. Och vill man lära känna varandra så är det kanske värt att vara lite nervös i början. Istället för att dämpa eventuell osäkerhet med alkohol.

Skippa sex på första dejten
Alla singlar hamnar där någon gång, vi hittar en snygging på krogen och går hem och ligger. No biggie! Men är det en sommarflört du vill ha – våga dra ut på spänningen. För det blir kanske lite mindre spännande om man redan har gjort allt första gången. Be the romantic kind of gal och vänta lite med sex. Det är både kittlande och spännande – håll ut!

sommarflört
Bildkälla

Gör fysiska aktiviteter ihop
Det vanliga och enkla är kanske att sätta sig vid ett bord någonstans. Men ni är ju inte på en arbetsintervju. Och visst är det hemskt om plötsligt frågorna tar slut? Gör något aktivt istället. Att röra sig ihop sätter igång endorfiner och känslor i kroppen. Och nej, ni behöver inte ge er ut på värsta löprundan, du kanske vill att makeup och hår ska vara on fleek i början. Men en promenad eller tripp till stranden kanske?

Håll kontakten
Har ni setts flera gånger under sommaren, allt känts bra och du vill ha mer? Håll kontakten! Snaps, likes på Instagram, sms eller telefonsamtal – du väljer. Varför inte planera in en mysig höstdejt? Bara fantasin sätter gränser. Och blir det inget mer än en sommarflört så kan du skatta dig lycklig över att det kommer fler. Hur spännande är inte det?

Läs även:
Profilbilden som ger dig mest uppmärksamhet på Tinder
Läsarna berättar: ”Våra värsta dejter”
Därför ska du inte ha sex i vattnet i sommar

Foto: IBL