Beautyblender släpper egen foundation i 40 olika nyanser

Beautyblender släpper foundation – i hela 40 olika nyanser

Beautyblenders populära svampar får sällskap i butikshyllan. Nu släpper sminkföretaget en egen foundation i 40 olika nyanser.

Beautyblender är kända för sina populära make up-svampar, som för många har kommit att bli en trogen vän i sminkväskan sedan den släpptes för några år sedan. Du kan applicera bland annat foundation, concealer och highlighter med den magiska lilla svampen och den är en perfekt kompanjon när du vill få till contouring utan hårda linjer och streck.

Läs mer: Därför har beautyblenders olika färger – och det här betyder de!

Sedan dess har företaget expanderat och nyligen tog de fram en egen foundation som släpptes först i USA – och nu lanseras den här hemma i Sverige. Bounce Liquid Whip Long Wear Foundation släpps i hela 40 olika nyanser för att kunna passa alla olika hudtoner. Produkten kommer i en behållare som är skapad för att enkelt användas tillsammans med företagets äggformade svamp.

Texturen beskrivs som viktlös och luftig och produkten ska snabbt glida in i huden och anpassa sig så att resultatet inte ser kakigt eller onaturligt ut. Basen ska ge full täckning och hålla i upp till 24 timmar.

Beautyblenders foundation kommer kosta cirka 450 kronor och säljas via Kicks och Åhléns från och med i april.

Läs mer:
Glossier lanserar det nya varumärket Glossier Play
Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i mars
Så lyckas du med din brun utan sol – 8 produkter som torkar snabbt