Håll dig torr i hettan – 5 deos som håller vad de lovar

Värmen har kommit tillbaka med besked. Men med det kommer även svettningarna. Vi har skannat nätet och hittat 5 deos som räddar dig från svettpanik.

Läs mer: Jade rollers, mask-tech och 3 andra hajpade skönhetsprylar

Att man svettas när det är varmt är såklart naturligt eftersom det är kroppens sätt att kyla ned sig. Men det finns ju tillfällen när man helst undviker att svettas och i alla fall slipper den något stickande doften. Okej, man slipper ju helst detta jämt.

Men att försöka hitta en deo som fungerar är ungefär som att leta efter en nål i en höstack. Det finns i dag så mycket olika deodoranter att man lätt kan bli galen i jakten på den bästa. Därför har vi gjort jobbet åt dig och läst metervis med Facebookdiskussioner och recensioner och hittat fem deos som väldigt många hävdar har förändrat deras liv.


Eau Pure Deodorant Roll-On från Biotherm (reklamlänk från Adtraction)


Biotherm Eau Pure Deo Roll On (reklamlänk från Adtraction) är en effektiv antiperspirant som håller huden torr i upp till 48 timmar. Deodoranten har en doft från grönt te, lime och kiwi.
Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Sensitive Deodorant från Löwengrip (reklamlänk från Adtraction)


Sensitive Deodorant från Löwengrip (reklamlänk från Adtraction) är en skonsam antiperspirant speciellt anpassad för känslig och irriterad hy. Den innehåller allantoin och sepicalm som tillsammans verkar lugnande, balanserande och fuktbevarande.
Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Antiperspirant 48h Deo Roll-On från Vichy (reklamlänk från Adtraction)


Vichy Antiperspirant 48h Deo Roll-On (reklamlänk från Adtraction) är anpassad för dig med känslig hud. Med aktiva antiperspirantingredienser hålls svetten borta i upp till 48 timmar.
Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

The Ritual of Dao Anti-Perspirant Spray från Rituals (reklamlänk från Adtraction)


The Ritual of Dao Anti-Perspirant Spray (reklamlänk från Adtraction) är en mild, lugnande och mjukgörande antiperspirant. Med en doft av vit lotus skyddar den mot svett och oönskad lukt i 24 timmar.
Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Bats Roll-on från Apoteket (reklamlänk från Adtraction)


Apotekets Bats-deo (reklamlänk från Adtraction) är en parfymerad antiperspirant som samtidigt är skonsam mot huden. Finns även i en oparfymerad variant.
Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Läs mer: Aluminium eller inte? Så farlig är din deo egentligen

Foto: IBL