gigi hadid beauty

Gigi Hadids absolut bästa beautyknep

Hon är modellen alla designers vill ha på sin visning, kändisen alla vill hänga med – och tjejen vi allra helst vill se ut som. Här är Gigi Hadids skönhetshemligheter.

Hudvården

Gigi Hadid är ingen lyxlirare när det gäller hudvård. Hon väljer det som ser roligast ut eller luktar gott. Två favoriter är kroppsskrubben från St.Ives och bodylotion från Eucerin.

”Det enda jag lägger pengar på är Sugar lemon bath & shower gel från Fresh. Det är min favoritgrej i världen – den luktar bara så gott.

Gigi Hadid skönhetsfavoriter

Kroppsskrubb, ”Invigorating apricot scrub”, St.Ives, 55 kr
Hudlotion, ”Atocontrol body care lotion”, Eucerin, 199 kr
Duschkräm, ”Sugar lemon bath & shower gel”, Fresh, 200 kr

Missa inte: Så gör du Kim Kardashians snygga dutch braids

Håret

Det blonda svallet ser sådär perfekt beachigt och friskt ut. Även om Gigi är en naturlig blondin, slingar hon sig regelbundet.

”När jag var på stranden jämt fick jag naturliga highlights. Nu gör jag slingor med bayalage-teknik så att man inte kan se att det är färgat när de växer ut. Det är ett ”low maintenance”-sätt att vara blond – betydligt lättare än att gå till frisören hela tiden. Jag går bara var sjätte månad eller så.”

Eftersom hon är från Kalifornien gillar hon den naturliga after beachkänslan i håret. Saltsprayen Ocean spritz texture hairspray från Wella är en favorit.


Saltspray, ”Ocean spritz texture hairspray”, Wella, 170 kr

Bianca Ingrosso: ”Det här finns alltid i min sminkväska”

Sminket

Gigi gillar en ganska ren och naturlig look men är ett fan av contouring.

”Även med ett rent ansikte, måste man ha lite konturer så det är lite som ”the no makeup look”. Jag älskar verkligen nudepaletten från Maybelline som du kan avvända för att skugga ögonen.”

För sitt härliga glow använder hon Supermodel body från Charlotte Tilbury.

”Det är det bästa brun utan sol-glowet.”


Bodyglow, ”Supermodel body”, Charlotte Tilbury, 535 kr, Ögonskuggor, ”The nudes palette”, Maybelline, 169 kr

Bästa skönhetsknepet

Gigis mamma Yolanda Foster jobbade tidigare som modell och har gett henne flera bra skönhetsråd, som att hålla sig bort från solen och att exfoliera läpparna med en sockerskrubb och en våt handduk. Ett av mamma Yolandas superknep för att fighta finnar är tandkräm.

”Min mamma lärde mig att använda tandkräm på finnar för att torka ut dem under natten. Jag gör det hela tiden. Jag använder inget fancy när jag får en finne. Och jag använder aldrig samma tandkräm särskilt länge för jag blir uttråkad.”

Läs även:
Baaam slår hål på åtta vanliga skönhetsmyter
It-tjejernas favoritplagg våren 2016
Stor guide: Så får du bäst resultat med brun utan sol

Källor: Elle.com, Intothegloss.com, People

Foto: All Over Press, Giphy